| flytothemoon a întrebat:

Hei... De cand eram mica am vise foarte ciudate care se repeta si in special cosmaruri. Am incercat sa le inteleg, doar eram mica si credeam ca e normal sa le am. Acum vreo doi ani aveam vise destul de rare care chiar mi se intamplau. Cu cat trece timpul cu cat am mai multe vise care se repeta sau care ma avertizeaza la ceva. Am inceput sa visez mortile apropiatiilor, intr un final moartea lor semanand cu visele mele.
Strabunica mea a murit pe 28 ( ora 23 ) decembrie 2015, in seara dintre 27 si 28 am visat ca a murit. Nu era chiar bolnav...se simtea destul de bine in saptamana respectiva. Cand mi a spus mama ca a murit, am ramas blocata. Inca un vis se adeverise.
Luna aceasta ( 29 ) am visat ca tata se uita la un meci cu bunicul meu si sora mea. Am trecut prin fata televizorului cu gandul sa ma duc la fereastra si am aruncat un ochi la tv; era 5 - 0 pentru Romania dar nu am vazut exact cu cine juca. I am zis tatei ce am visat si l am intrebat daca e vreun meci in ziua respectiva si a zis ca (,) chiar joaca Romania cu inca cineva... Astazi cand a venit de la servici l am intrebat cu cat s a terminat si a ramas nemiscat cateva sec si mi a zis : ' tu ai visat ca s a terminat cu 5 - 0 pentru Rom? ' i am confirmat dand din cap si in urmatoarea secunda mi a spus ca scorul era 5 - 1, intr-adevar pentru Rom.
Aseara venise mama de la servici si eram in camera. M a chemat pana la bucatarie sa mi arate ce a cumparat.
' Uite, m am gandit sa cumpar niste rahat sa facem cornulete! '
am stat, m am uitat la ea si am intrebat o ' auzi... mi ai spus cumva zilele trecute ca o sa iei rahat sau ai adus vorba de el? '
a spus ca nu si ca a luat o decizie pe moment, deci nimic planificat. Am inceput sa i spun ca in aceeasi seara cand am visat treba cu meciul am mai visat ca ea cumparase o punga micuta de rahat si ca o pusese pe masa ( si in realitate tot acolo o pusese )...a ramas blocata la fel ca si mine cand am vazut ce cumparase.
Am mai avut o groaza de vise de acest gen dar nu mi le amintesc in totalitate si nu cred ca are rost sa va plictisesc cu asta...

Ce vor sa insemne aceste vise? Sunt reale, as putea sa jur pe orice in lumea asta ca sa dovedesc. Va rog sa nu faceti glume... chiar nu am nevoie de asa ceva.
Sunt nedumerita. Nu pot intelege ce se intampla. Chiar vreau raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| blueberry11 a răspuns:

Ai premonitii, te-ai nascut cu acest dar.Nu trebuie sa te sperii de ele trateaza acest dar ca de exemplu unii se nasc cu o voce superba, altii se nasc cu darul de a picta minunat tu te-ai nascut cu aest dar ca sti dinainte unele lucruri care se vor petrece.Imprieteneste-te cu aceasta idee si nu te speria de ea incerca sa te bucuri de ea, multi si-ar dori sa aiba aceasta abilitate.

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Se numesc vise premonitorii.
Poti cauta pe google mai multe detalii.
PS: Trebuia sa pariezi ca, castiga Romania la acel meci, imagineaza-ti ce tare e, sa castigi banii visand. Nici acum nu e tarziu pe viitor ar trebui sa profiti de acest atu, eu asa as face, desigur, daca ar functiona.

| Darioakka a răspuns:

Majoritatea viselor reflecta viata unele iti spun ca trebuie sa schimbi ceva altele exact ca si in cazul arata lucruri care se vor intampla in viitorul apropiat nu e ceva de care sa te ingrijorezi majoritatea oamenilor au patit asta macar odata, doar ca la uni sunt mai clare decat la altii, Sper ca te-am ajutat