| Isabel23dumitru32 a întrebat:

Hei,tata mi-a spus că dacă iau sub 8 la testul de la mate îmi ia telefonul 3 săptămâni, mâine ne dau rezultate la test dar din 6 ex am făcut doar 2 și alea greșite 100%, cum pot să fac să nu îmi ia telefonul sau sa fac rost de un alt telefon? Mama are un vechi tel și acum o săptămână i l-am luat doar că a observat și m-a prins, cum pot face? Vă rog

6 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Hei, daca vrei sa-l bati la propriul joc mergi tu si dai-l din proprie initiativa DAR sa ai si un speech in acel moment. Eu nu am inteles matematica desi imi placea informatica ( programarea ) la nebunie.
happy

| Isabel23dumitru32 explică (pentru dinaprilie):

Speech adică?

| dinaprilie a răspuns (pentru Isabel23dumitru32):

Exemplu: " tata, stiu ca am X ani si este posibil sa petrec mai mult timp pe telefon decat ar fi normal pentru varsta mea si ca rezultatul la testul de la matematica nu ma multumeste nici pe mine. As vrea sa iti promit ca imi voi da mai mult silinita sa invat pentru ca stiu ca este pentru binele meu si voi, tu si mama incercati sa imi insuflati dorinta de a invata si de a deveni cineva in viata. Poate ca matematica nu imi va fi de mare folos pe viitor dar sunt constient ca scoala/invatatura este un loc care ma pregateste pentru viitorul meu.
Ceva de genul. poti sa mai bagi si de la tine.

| pacatosulClaudiu a răspuns:

Pune-l pe taica-tu sa iti rezolve testul si daca scoate sub 8 i-ai si tu telefonul.

| isemilia a răspuns:

Poti ruga profesorul / profesoara sa te asculte pentru a-ti mari nota la minim 8, sau sa vorbesti cu tatal tau despre asta si sa il faci sa te inteleaga. (daca ti-a spus asta dupa test ii poti zice ca testul a fost in trecut si ca intre timp ai mai exersat, insa nota este data pe cunostiintele tale de atunci) Incearca totusi pe viitor sa te pregatesti mai mult.