| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, am fost ales împreună cu alte câteva persoane la un job în Administrația străzilor. Problema este (eu nu vreau să mă angajez aici fiindcă nu-mi place de nicio culoare acest domeniu), că, sunt trecut doar pe foaie ca angajat, și că acum (de 2 zile) aștept să primesc un telefon de la o doamnă de la resursele umane.

Așteptând acest telefon (eu nu vreau să-l dea deloc), îmi provoacă stres mare, etc.

Mama mea mi-a zis că dacă voi refuza acest job, fără ca măcar să încerc să văd cum este, mă va trece cu,, i", de la indisciplinat, și a spus ea că nu o să mai pot atunci să mă angajez pe nicăieri, darămite unde îmi place mie.

Eu, ce ar trebui să fac în această situație? Repet: eu nici nu m-am implicat în această angajare, ci taicămeu a făcut-o cu forța și pe ascuns.

De precizat că, anul acesta termin și facultatea.

Aștept răspunsurile voastre.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca nu intelegi cum functioneaza alegerea asta...si se pare ca vei pierde mai mult daca refuzi un asemena job, odata ce ai fost deja selectat sa participi la munca asta administrativa.
Nu inteleg de ce refuzi?
Este o munca in comunitate, care iti dace bine la fizic, ca putin efort fizic nu strica nimanui mai ales ca estui ditamai barbatul, nu un copilas de cativa ani.