|

Hei TPU.

Ati avut momente multe in care sa va gânditi cum sa va faceti de ras si sa va fie frica ca o sa se întâmple?

Eu ma gandesc ff des si nu stiu cum sa scap

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu am avut momente sa ma gandesc ca ma fac de ras, pentru ca nu ma intereseaza parerea altora despre mine, ma accepta cum sunt, sau adios, nu ma gandesc cum sa nu cumva sa ies de pe placul altora.
Nu stiu tu de ce ai asa pasare de asta? Ca de aia nu scapi, gandesti ca e asa de important de parca conteaza parerea unora care nu dau doi bani pe tine de fapt.

Si ai si o anxietate mascata de fapt, o frica nejustificata, ca de fapt nu te vei face de ras, ai doar frica asta aiurea. Cea mai buna metoda e constientizarea ca e frica nejustificata si sa o infrunti, sa vezi ca nu este asa pe fapte. Dar deja ti-ai dat seama ca e aiurea frica asta.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este anxietate si si eu sufăr de asta.
Din pacate nu prea scapi, sau si daca o faci este destul de greu.Trebuie cand ai de facut ceva sa te gândesti ca ce o fi o fi si sa te lupți cu tine.

| a răspuns (pentru Nat1):

Trebuie sa se duca la medic (si tu la fel), si sa iei tratament, vei scapa de la sine treptat. Degeaba se gandeste, gandurile tot o coplesesc si ii strica zilele. Nu are ce de sa se lupte sa consume energie inutila, trebuie sa dispara motivul pentru care ar fi luptat, asa cum e la un om sanatos.

| a răspuns (pentru Mosotti):

Eu stiu ca nu e ok, da ai starea asta din interior cat ai vrea sa nu iti pese. Poate te ajuta si medicul si medicamentele nu stiu, ca eu inca nu am fost la medic.

| a răspuns (pentru Nat1):

Pai de aia ai starea asta pentru ca este o afectiune, in creier nu merge ceva bine, pai de ce nu te-ai dus?! Ca se poate agrava doamne fereste, sau ramai asa mereu.
Ca nu merge sa nu vrei sa iti pese, tot simti, odata ce problema e tratata, ramai sanatos si fara sa mai iei ceva dupa aia, si chiar daca iti pasa, nu te mai atinge asa, o sa fi ca un om sanatos, nu va mai trebui sa te fortezi sa te opui unei afectiuni de fapt, ca afectiune va dispare. Poate nu stiai, dar acum sti ca ai anxietate si tu si initiatorul.

Eu m-am dus la medic cand am avut si s-a rezolvat, de la sine a trecut treptat.