| Omis a întrebat:

Hello!
Pana acum 2 zile nu am vizionat cele doua parti "50 shades", dar am zis s-o fac si pe asta.
Si am o întrebare pentru voi, fetelor. V-ar placea sa aveti o relatie cu un tip de genul lui Christian Grey? Incluzand toate aspectele: pozitie sociala, financiar, personalitate, etc.

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Intrebarea este, cum puteti sa urmariti porcaria aia facuta special pentru obsedati?

| Omis explică (pentru Drimmero):

De ce o numesti porcarie? Stii ca inaintea filmului a fost scrisa cartea? Iar eu nu cred ca filmul e pentru obsedati, ci doar nu e pentru toate gusturile. E in regula sa nu-ti placa, dar nu critica.

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Mi-am spus parerea, nu a fost pe placul tau,, asta e problema ta/
Pentru mine e o porcarie, ala nu e film de calitate...bine,e pentru voi, fetelor.

| Emma30555 a răspuns:

Cartea nu este buna. Întâmplările nu sunt credibile. Este chiar plictisitoare. Prinde la adolescente. Ca sa zic ceva de subiect eu nu cred ca o femeie și ar dori vreodată un bărbat atât de obsedat de control lăsând la o parte fanteziile deplasate

| ziftode a răspuns:

Nu sunt fata, DAR
tipul O IUBESTE CU ADEVARAT, a renuntat la ce ii placea mai mult in viata (fetish-ul de sadic) pentru ea, iar in rest, e bun la pat, stie sa excite o femeie, O TRATEAZA CU RESPECT, si de la egal la egal cu toate ca el e bogat cu spume, chiar, E DE PARTEA EI (adica noi doi impotriva restului lumii), etc.

poate nu am habar cum gandesc femeile, dar mie mi se pare extraordinar, iar urmatorul film au cam sugerat ca amenintarile vor fi doar externe, nu intre ei doi

| Omis explică (pentru ziftode):

Si totusi, tipul e destul de "protector", ca sa nu zic posesiv. Asa a fost de la început, ceea ce mie nu mi se pare in regula. El are voie, ea nu are voie, pe principiul asta merge, adica lui asa i se pare normal. El are voie sa se întalneasca cu acea femeie, care l-a facut barbat, el are voie sa plece în interes de serviciu cu o femeie(scena cu elicopterul), în schimb, ea nu are voie sa plece cu seful ei, tot în interes de serviciu(ma rog, mai mult sau mai putin), dar in fine, nu avea el de unde sa stie ca seful ei avea sa abuzeze de ea, deci nu trebuia sa-i interzica plecarea. De parca s-ar teme ca o pierde, imi inspira neîncredere, si un barbat ca el, cu pozitia pe care o are si inteligent fiind, nu ar trebui sa aiba teama asta. Din punctu' meu de vedere, numai un barbat limitat în gândire i-ar interzice partenerei sa faca anumite lucruri si s-o posede mereu "esti a mea, esti a mea, esti a mea".
In fine, e discutabila chestia, am ramas cu niste dubii. Poate ca o sa ma lamureasca partea a 3-a.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu.Si tu enumeri doar aspectele pozitive.
Nu merita sa te uiti.E un subiect tampit, prost ilustrat si exagerat.

| Omis explică (pentru anonim_4396):

Nu am enumerat toate aspectele, am pus si un ETC la sfarsit, gandindu-ma ca se prind ele.

| Aslam a răspuns:

Un film de ***@t. Facut special pentru obsedati, cum a spus si Drimmero. big grin Cine crezi ca se uita la un astfel de "film"? Iti zic eu.
Pustoaicele de 16 ani care viseaza sa traisca o viata precum protagonista din film.

| Omis explică (pentru Aslam):

Uite ca eu nu am 16 ani si tot m-am uitat. Sunt o obsedata, vaaai