|

Hello...parintii mei vor sa se desparta si eu nu stiu ce sa fac...idee n-am cum sa-i ajut. unde m-as putea adresa? pe cine sa chem in ajutor? cui sa-i cer sfatul?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe ei ar trebui să-i convingi să meargă la un consilier marital. Dar dacă nu se mai iubesc sau mai rău,nu se mai suportă,atunci mai bine desparţiţi decat o viaţă de chin. Este adevărat că intr-un divorţ,cel mai mult suferă copiii! Dar si părinţii tăi au dreptul la fericire,iubire, că o singură viaţă au şi ei! Tu o să creşti, o să mergi la casa ta si ei tot nefericiţi vor fi! Tu ai vrea să trăieşti asemenea viaţă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rind daca mai au scun la cap mai asculta de bunici.Te duci peste ei si le faci capul calendar. Poate mai stiu parintii tai de rusine si se lasa pagubasi. Trebuie sa faci tot ce poti sa nu se aleaga praful de familia ta, Ei sunt 2 netrebnici care nu se gindesc la tine ca viata ta va fi praf asta sa ii faci sa inteleaga pe toti.Chemi si Parintele de la Biserica incerci tot ce este posibil.Trebuie sa inveti ca inainte sa pierzi trebuie sa lupti pina la capat, indiferent ce o fi in capul lor sec.
Hai bafta incearca sa inveti ceva din prostia omeneasca. Daca erau ai mei aplicam legea stramoseasca biciul si nu mai calcau in ograda mea cit traiam eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu mai este cale de impacare, gandeste-te ca e mai bine pentru tine si pentru ei sa se desparta. Daca vor continua sa ramana impreuna se vor certa tot timpul, iar tu ai nevoie sa cresti si sa te dezvolti intru mediu linistit si iubitor. Stiu ca divortul parintilor tai te afecteaza, dar sunt sigura ca ei nu vor inceta sa te iubeasca.
Nu ii judeca, fii alaturi de ei. Spune-le cat de mult ii iubesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si parintii mei sau despartit.straight face nu prea ai ce sa faci poti sa ii convingi sa mearga oriunde atat timp cat ei au luta deja decizia aceasta stiu ca intre ei nu mai poate sa fie nimic.incearca sa ii intrebi de ce vor sa se desparta care e motivu poate sa fie ceva care poate fi "reparat".tu sa incerci sa nu ii faci sa se simta vinovati si obligati sa ramana impreuna pentru tine.pentru ca tu mai cativa ani o sa pleci la casa ta cu sotul tau si ei ce o sa faca? o sa fie prea tarziu sa isi refaca viata separati acum sunt mai tineri au sanse mai multehappy si o s aiti para rau ca nu i-ai lasat sa isi faca viata cum au simtit eihappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E vina lor cand teau nascut siau asuamat responsabilitatea sa te creasca mereu, adica pana esti major, nu e corect sa divorteze cand au vrut sa aiba copil trebuiau sa se gandeasca bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu zic sa faci tot posibilul si sa nu te dai batuta chit ca 99% sunt convinsi dar ramine acel 1% si poate face minuni.Cum au zis si colegii de forum dar poti sa te duci si tu la Biserica si sa te rogi la Dumnezeu si sa speri la ajutorul lui si el sa te vegheze "ca nu se va clinti fir de par din capul tau fara ingaduinta lui " Aplici tot ce se poate dar nu uita si de rugaciuni "ca multe pot rugaciunile copiilor pentru parintii lor " valabil si invers.Se vede lipsa valorilor Crestine din familie sa nu te asemeni lor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează