| Biuka a întrebat:

Hey! happy. la mine o e o situatie cam ciudata. zic eu thinking Vreau sa ma schimb! Eu sunt (eram) genul de fata agresiva. putin baieţoasă. Si mereu ma imbranceam cu anumite persoana doar asa din joacahee hee. Acum de vreo doua zile mi-am dat seama ca orice fata trebuie sa posevede putina feminitate si sensibilitate. ceea ce eu nu am avut niciodata. Am uitat sa va zic. inainte mai si injuram. comentam si cand cineva era impotriva mea iesea urat de tot. Acum mi-am dat seama ca nu e buna atitudinea asta. Vreau sa fiu si eu precum celelalte colege daca ma intelegeti. Am inceput sa fiu mult mai calma si mai la locul meu. nu mai comentez nimanui iar daca cineva ma ciupeste sau ceva in genu`. nu-l bag in seama big grin. Cred ca am inceout bine dar nu stiu ce sa mai schimb. Toti ma stiu din clasa 1 o fata tare in gura si aspra.Desi aveam(sau poate le mai am) aceste defecte am o multime de prieteni care ma iubesc si care s-au obisnuit cu mine asa love struck. Va roog. sunt clasa a8a. Ce as putea face sa devin mai "feminina"batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| GuessWho a răspuns:

Esti sigura ca nu suntem rude?rolling on the floor
SUnt in aceeasi situatiehappy
De cand eram mica, iubeam sa ma bat cu baietii, sa fie bataie pe bune, daca se putea pana unul dintre noi sa ajunga la plans, imi petreceam pauzele facand scanderberg cu baietii, imbracandu-ma intr-o tinuta vai de capul ei, cu niste blugi largi, cu mansete pe la mana, prinsa doar intr-o coada amaratahappy. Oricine ma vedea ar fi stiut ca sunt fata datorita faptului ca purtam cercei, si inca o fac.Nu reprezentam deloc. niciun gram de feminitate.nu voiam sa ma incadrez printre celelale fete din clasa mea. voiam sa fiu diferita dar n-am stiut cum sa fac asta.Sunt in clasa a8-a si pan anul trecut am avut acelasi comportament. mi-am dat jos mansetele de pe incheietura, mi-am lasat parul desfacut, am inceput cu machiajul, fuste tocurihappy ceea ce inainte mi se parea d pitipoancelaughing nu stiu dc
In clasa a8-a remarchez cat e de frumoasa feminitatea, datorita faptului ca suntem noi, fetele/femeile, natuarle, simple, frumoase, speciale prin propria prezenta, iubite de toti cei din jur.happy
Desi tip cam toata ziua prin clasa, si cand spui la cineva."ai vazut-o pe diana din 8B". deja toata lumea stie cine elaughing
Nu cred ca mai e nevoie sa te schimbi.ai inceput deja sa lasi ciocu mic.la asta insa nu renunthappy. acum vreo 3 sapt.am batut urat pe unu.si totusi eram imbracata in fustabig grin
Deci mi-am pastrat si feminitatea si partea mai baietoasabig grin
Nu conteaza pana la urma ceea ce exprimam noi prin haine sau imbracaminte, conteaza ca cei din jur ne iubesc.ca prietenii sunt alautir d noi!
>:d< Bafta!

0 răspunsuri: