| DeeaPuff a întrebat:

As vrea niste amanunte despre cutremurul care, cica va avea loc in 2013 ( acela ca cel din '77).Adica as vrea sa stiu daca o sa fie victeme, in ce judeta va fi mai puternic in ce judete nu va fi puternic.Si cat de periculos este? DAU FUNDA! happy

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Statistic vorbind, Bucurestiul a fost lovit de cite un cutremur mare in medie o data la 30 de ani. De aceea se face atita caz ca va veni un cutremur mare. Au cam trecut deja cei 30 de ani. Victime vor fi, insa nu se stie cite sau cit de mari vor fi distrugerile. E vorba de improbabilitate. Nu se poate prezice mare lucru in acest sens, deci ne putem astepta la orice, fie sa nu fie nimic, fie sa fie ceva slab, fie sa fie ceva extrem de serios, cu multe victime.

| Intruder19 a răspuns:

Sunt diferite speculatii, nu stie nimeni cand, unde si cat de puternic va fi un cutremur decat cu cateva secunde inainte. Detalii despre victime, intensitate si localizarea epicentrului nu iti poate raspunde nimeni pentru ca nu exista inca tehnologie pentru a sti.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

"Ohh... Ce usurare!"Deci la televizor am auzit, iar eu pana acum nu am luat parte la nici un cutremur si nici nu vreau.Chestie eu locuiesc tocmai in SSV.Dar acum zic de cutremur, maine poate cum zici tu de razboi, dupa iar apocalipsa. Frate lumea nu are ce face sau ce cred ca mai degraba astea se sinucid din cauza prostiilor care se tot aud.Si cel mai tare pe lume mi-e frica de moarte si de Dumnezeu ( bine nu sunt egipteanca sau asa ceva dar o sa includ si zeii si alte creaturi din astea mirifice ).Dar oricum Dumnezeu este... Dumnezeu!

| Tentacle111 a răspuns:

Totul e atat de imprevizibil, lucruri marunte, care nu se pot deslusi. Daca va avea loc, Dumnezeu sa te aiba in paza. Daca nu...adica cine a spus ca va fi un cutremur? Ion de la colt? Sau?
Daca va fi asta este! :
1.Cutremurul va afecta, cred, mai mult partea de vest, poate chiar sud(putin).
2.Cutremurul poate fi cauzat de niste aparate, foarte usor de folosit.(daca s-ar afla din ce tara e persoana care le foloseste, ar fi razboi).

| Anonim a răspuns (pentru Tentacle111):

A si nu "Ion de la colt"
1. Pentru ca nu am nici un Ion pe strada.
2.L-a prezis acelasi om, care l-a prezis si pe cel din '77

| Tentacle111 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar nu a mai murit ala? Doamne inca mai traieste.Atunci de ce iti faci griji? Pe mine nici nu ma intereseaza

| dragutzairina a răspuns:

Eu sper sa nu fie big grin :-s

| sheamus12 a răspuns:

Un detaliu mic dar foarte important:nu se va intampla asa ceva