| Finn56ana a întrebat:

Hey TPU! Avantaje si dezavantaje sa fii fata si baiat!

Răspuns Câştigător
| marinescub701 a răspuns:

Fata:
Ei bine, ca fata ai norocul de a ti se face anumite favoruri, de a-ti fi acordata prioritate, de a nu fi judecata pentru ca iti exteriorizezi emotiile, oamenii tind sa fie ceva mai delicati cu tine etc.
Insa, ca fata, niciodata nu poti fi cu adevarat in siguranta, nu te poti plimba noaptea pe strazi, nu te poti imbraca ceva mai lejer vara intrucat se considera ca ti-o ceri, la fel si in cazul machiajului si etc., insa poti sa mergi si in mijlocul zilei cu o geaca pe tine, tot se poate gasi unu sa te abordeze. Alte dezavantaje: menstruatia si nasterea, insa acestea sunt binecuvantari daca stai sa te gandesti.
Baiat:
Ai o siguranta ceva mai mare decat fetele, nu esti abordat in exces ca sa spun asa, poti fi placut mai usor decat fetele daca aspectul nu se incadreaza in normele stabilite de nu stiu cine naiba, ai o gama mai maricia de job-uri si posibilitate mai mare de angajare, forta fizica ceva mai mare.
Ca dezavantaje... sunt si aici multicele, de exemplu, ca baiat vei fi judecat daca porti haine ceva mai feminine din punctul altora de vedere, daca iei in brate un alt baiat etc.; baietii tind sa fie injositi de asa zisele feministe pentru anumite specimene care se intampla sa fie baieti, oamenii au mai multe asteptari de la tine uneori, esti judecat daca iti exprimi emotiile

| Mosotti a răspuns (pentru marinescub701):

Nu te obliga nimeni sa faci copii, deci nu e un dezavantaj, face cine vrea.

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu sunt în a fi. Ești una sau alta cu aceleași avantaje și dezavantaje. Avantaj înseamnă să ai un avans, să fii, să stai în față.

| Drimmero a răspuns:

Ca baiat/barbat ai cele mai multe avantaje, nu ai menstruatie, nu nasti, societatea e mai iertatoare cu noi, suntem mai pragmatici, mai rationali, mai putin emotionali care constituie un mega avantaj, suntem capul familiei si deciziile importante le luam noi. Dezavantajul ar fi ca suntem putintel mai lenesi decat ele, in rest nu vad ce dezavantaje am avea, pe cand ele...ar trebui sa faca mult mai multe eforturi.

| RKBlue a răspuns (pentru Drimmero):

Nu toate femeile nasc.
"mai putin emotionali" ar fi bine sa fie mereu asa.
stiu baieti care sunt de 10 ori mai sensibili decat fetele si fete pe care nu le poti sensibiliza.
"si deciziile importante le luam noi"
da, cand barbatul locuieste acolo si isi da interesul.
Cred ca jumatate din cupluri sunt conduse de femei.

| Drimmero a răspuns (pentru RKBlue):

Ma refeream ca ele pot naste, pe cand noi suntem scutiti de asta.

Sunt multe caracteristici prin care ne deosebim din ele, dar la ce specimene vezi in ziua de azi..in curand sa fii barbat va deveni o raritate pentru ca multi au ales calea genelor false, buzelor facute, fondului de ten si a unghiilor facute!

| Mosotti a răspuns:

Avantaj ca fata inainte de a face cuplu:
1 - Gasesti parteneri cand vrei, de ex daca vrei doar ssex, nu trebuie sa faci mai nimic, e de ajuns sa intri pe un site de matrimoniale si ai 50 care vor sa-ti faca favoruri ssexuale.
2 - Daca vaporu se scufunda ai prioritate sa scapi
3 - Nu te ia in armata, presupunem ca ar fi obligatorie ca pana in 2007.
4 - Faci muncile usoare, nu cari, nu iti rupi oasele, de ex la o fabrica de impachetat piese de masini, barbatii care capote, tu stai si impachetezi piese mici in cutii.
5 - Daca nu faci chestii mai grele si esti mai sclifosita nu ti se zice ca esti pampalau, fatalau.
6 - Nu trebuie sa ti se ridice ca sa faci ssex, nu ai riscu ca merge sau nu merge
7 - Nu trebuie sa arati de nota 9 ca sa fi placuta, e de ajuns sa arati mediu.
Aia cu ca nu esti in siguranta e o tampenie, nu te pune nimeni sa mergi noaptea pe strazi sau prin locuri rau famate, deci nu e un dezavantaj.

Dezavantaje ca fata dupa ce faci cuplu:
1 - Esti sluga in casa, dupa munca faci tot, curatenie, mancare, spalat, calcat, grija copil, barbatu citeste ziaru dupa munca, deci in partea cea mai lunga a vietii e tare nasol, risti sa mananci bataie, sa fi tratata nasol, f des se intampla asa.

Avantaje ca barbat inainte sa faca cuplu:
Nici unul, toate se sparg in capul lui, trage ca prostu de femei, trebuie sa arate f bine ca sa fie placut, nu mediu. nu se stie daca i se ridica ca lumea sau nu, ca sa satisfaca femeia.

Avantaj ca barbat dupa ce face cuplu:
Femeia e sluga, el e bossul.

| nikaoo a răspuns:

Nu e nici un avantaj sa fii nici fata nici baiat deoarece ambii pot la fel de usor sa fie trasi pe sfoara si sa sufere din dragoste iar la servici femeile nu mai au privilegii de nici un fel fata de barbati sunt tratati la fel este altceva daca omul face parte dintr un colectiv bun unde barbatii sunt de treaba cu femeile dar asta depinde in ce colectiv nimereste omul.In casnicie la fel exista casnicii in care femeile trag pana nu mai pot si barbatii se relaxeaza si invers casnicii in care barbatul trage de nu mai poate si femeia se relaxeaza.Totul e relativ depinde de norocul fiecaruia in viata cum nimereste.Bineinteles sunt si cupluri foarte ok dar acolo ambii parteneri au o gandire matura si stiu sa puna umarul amindoi acolo unde trebuie.

| Superior a răspuns:

Prima categorie nu are iar a doua are.
Ce sa aiba sau naiba sa n-aiba?
Ciocan.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Avantaje fata:
Nu platesti nimic cand esti scoasa in oras.
Primesti cadouri de la admiratori.
Esti ceruta in casatorie. Primesti inelul de logodna. Totul e moca.
Nu trebuie sa agati baieti. Vin ei la tine si ai de unde alege.

| Alverto a răspuns:

Întrebă femeile din țările arabe care e diferența

| Hyacinth a răspuns:

Ce conturi a mai avut/mai are?

| Hyacinth a răspuns:

Am văzut că eşti foarte băgat în seamă pe aici. laughing
E amuzant, dar înfricoşător rău în acelaşi timp ce se întâmplă pe site-ul ăsta, mai ales în ultima vreme când parcă s-a spart conducta cu trolleţi.

| Hyacinth a răspuns:

Da,el e. laughing
Nici nu bănuiam că e Cookie, chiar dacă au fost fazele alea ciudate cu el, pare prea inofensiv.

De-aia le-am spus "trolleţi". laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Hyacinth):

Vrei sa spui boscheti, nu trolleti.

| Hyacinth a răspuns:

Mă bucur să aud asta.