anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey tuturor.
Nu de foarte mult timp, am inceput sa scriu povesti pe Wattpad, si ma intrebam daca mai exista persoane pe aici care folosesc acel site?
Intrebare pentru cei care il folosesc, voi cati cititori aveti? Si daca aveti multi, cum ati reusit sa deveniti faimosi?
Lucrez si eu la o poveste interesanta, zic eu, dar nu prea reusesc sa atrag atentia, pentru ca sunt mult prea multe carti populare, si pe prima pagina apar doar cele cu milioane de "reads", iar eu cum nu am milioane de cititori, evident ca povestea mea nu o sa apara pe prima pagina.
Acesta este link-ul catre profilul meu de Wattpad, iar povestea se numeste "A burning love" si dupa cum se vede, momentan am doar 200 de "reads", dar as dori sa am mai multe, ca sa ma motiveze sa scriu in continuare.
https://www.wattpad.com/user/MorikawaKuroko
As dori niste sfaturi daca se poate, iar cei care doresc sa imi citeasca povestea, sunt bine veniti, si le si multumesc pentru asta.
P.S. Povestea inca este in curs de desfasurare. Momentan are doar 23 de capitole, dar vor mai fi publicate altele in curand.

2 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Încerci să atragi cititorii așa?laughing)) Nu foarte mulți citesc cărți de pe site-uri, majoritatea sunt copii, dar aceștia citesc orice carte eșuată. Eu am citit doar cărți care, acum, se găsesc de cumpărat și în rest urmăresc două scrieri la care postează când își aduc aminte fetele. Poate mă voi uita puțin să văd ce-i cu scrierea ta, dar mai mult nu. Nu-mi pierd timpul așa...

| octaviatatar a răspuns:

Eu folosesc wattpad de cam 4 ani si ce pot sa zic e asta... e destul de superficial. Vei primi multi vizitatori dac updatezi de cel putin 2 ori pe saptamana, si daca lor le place. De obicei sunt mai citite chestile ce un adolescent le-ar vrea sa le vada. Eu am scris dar mi-am dat jos toate povestirile tocmai de asta... mi le scriu pentru experienta personala.