| xSoaked a întrebat:

Heya happy Deci eu nu inteleg, daca ar fi sa ne luam dupa teoria divina, rezulta ca Adam si Eva erau dezbracati in fata Lui Dumnezeu. Atunci de ce cand intram in biserica trebuie sa fim imbracati decent? Ce-are a face credinta pe care o avem in suflet cu felul in care ne imbracam? Nimic, zic eu. Voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

După ce au mâncat din pomul cunoaşterii binelui şi răului Adam şi Eva nu au mai fost ca nişte copii şi s-au ascuns după pomi pentru că şi-au descoperit goliciunea, făcându-şi acoperăminte din frunze de smochin cusute. Apoi Dumnezeu a făcut pentru aceştia " îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat ".
Biserica nu este un podium de modă de pe care să ne etalăm formele şi ultimele tendinţe din modă cu care trebuie musai să arătăm că suntem la curent.
De fapt ar trebui să ne intereseze relaţia personală cu Creatorul atunci când trecem pragul unei Biserici şi nu altceva.

| Libelle a răspuns:

Da
dar ar trebui sa stii ca acest lucru(ca adam si eva erau dezbracati in fata Lui Dumnezeu), s-a intamplat pana ce au fost izgoniti de catre El. dupa ce au pacatuit mancand din marul ala.
apoi au inceput si ei sa se acopere, cu frunze, cu ce gaseau si asa a inceput si lumea sa evolueze, ajunganduse la unul din cele mai mari pacate:desfranarea, curvia.
nu mai traim atunci(primele zile de la Creatie), daca era asa acum nu mai exista Casa Domnului, nu mai era pacat, nu mai era tehnologie, prin urmare puteam sta dezbracati fara rusine.ca eram aproape de Dumnezeu, si vorbea cu noi ni se arata.
dar asa odata cu izgonirea lor din Eden...totul s-a schimbat.si a devenit pacat. exista o bariera care desparte cele doua teorii divine.nu le amesteca.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Da, e adevarat, doar ca in biserica trebuie sa ne imbracam decent deoarece suntem in Casa Lui si nu putem sa ne imbracam cu fusta scurta sau decolteu, e clar.

| Georgiana2905 a răspuns:

Domnisoara draga, credinta pe care o ai in suflet este exprimata si prin imbracaminte ca nu degeaba se numeste BISERICA, ca altfel poate s-ar numi Discoteca, Club. De asta nu e frumos, si nu se cade sa mergem la biserica machiate, rujate. Un parinte vb intr-o cartea de-a sa despre aceste lucruri. Este pacat. Decat sa adopti o asemenea atitudine mai bine stai acasa.

| xSoaked explică:

Nu am pus intrebarea asta pentru ca eu ma imbrac indecent. Din contra, sunt foarte decenta. Dar vroiam sa stiu doar, De Ce trebuie sa fie asa happy Multumesc oricum pentru raspunsuri.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu cred ca oamenii au inventat o zeitate pe care sa dea vina cand au parte de fenomene inexplicabile. "Asa a vrut bunul dumnezeu!"