| Furnicuta000 a întrebat:

Hristos a inviat! Voiam sa va intreb daca pe voi nu va apuca depresia cand deschideti tv ul zilele astea. De fiecare data in prag de sarbatori dau sa vad si eu o stire ceva si aud numai "ce punem pe masa de Pasti", "unde ne petrecem Pastele" si numai reportaje din statiuni, supermarket uri. De 2 saptamani incontinuu. De ce e asa mare presiunea sa faci ceva in ziua de Paste? Toti mergeti in vacante si aveti masa plina cu mancare sau sunt si nefericiti ca mine care petrec ca oricare alta zi, poate cu familia, poate un gratarel si atat?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru că românul da toți banii pe mâncare, țigări, băutură, chirie, ce altceva sa îți permiți? E o foarte mare foamete pentru că au suferit de foame secole la rând

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da nu am mers și nici nu o sa merg in vacanta de sărbători. Prea aglomerat. Prea scump.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fa un exercitiu de imaginatie. Esti jurnalist si trebuie sa prezinti un material.
Evident ca te invarti in jurul traditiilor si obiceiurilor de Paste! Cum iesi in evidenta fata de ceilalti jurnalisti? Te duci in vreo statiune! Imbini utilul cu placutul! Cine stie, pentru publicitatea facuta, poate nici nu e nevoie sa platesti!
De asta!

Nu trebuie sa simti presiune sa mergi undeva sau sa faci ceva anume. Sarbatoarea in familie sau cu colegii poate fi si ea foarte frumoasa. Fa o salata boeuf, o pasca, gateste ceva ce-ti place! Bucura-te de ceea ce ai, de timpul liber pe care il ai, de sanatate!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

N-am TV laughing Recomand.

| Furnicuta000 explică (pentru supadeceapa):

Eu il folosesc pentru Netflix, Disney si Youtube dar vreau sa mai vad si cate o stire ceva

| JohnnydeFeer a răspuns:

Recomand de sarbatori tv ul inchis!