Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Foarte urât din parea lor

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că e o profesie. Face parte din infracțiunile de fraudă, excrocherie. Nu am timp și nici intenția să mă preocupe sau să mă emoționez din cauza lor.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Nu am inteles de ce legea nu interzice cersetoria!

| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Sunt țări în care sunt legi anti. Parcă în Turcia, unde nu vezi ceșetori pe stradă. Cel puțin îți spun ce se întâmplă în Cluj, unde locuiesc. Sunt unii care vin din alte județe să cerșească aici.
Ce știu că face poliția. Îi adună de pe stradă și îi expulzează, nu știu exact cum și îi duce înapoi de unde au venit. Apoi ei se întorc.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Pai ar trebui peste tot sa fie interzisa cersetoria, si daca se mai intoarce, la puscarie! Si nu s-ar mai intoarce daca ar fi asa.

| Mirel4412 a răspuns (pentru Mosotti):

La puscarie e bine, ai mancare gratuit, casa, activitati. Dar incearca tu sa bagi la puscarie zeci de mii de oameni peste noapte si sa-i intretina din banii nostri

| Mosotti a răspuns (pentru Mirel4412):

Nu e bine deloc la parnaie, eu tot urmaresc clipuri cu puscariasi care povestesc cum e acolo, stai cu n insi in camera sa le mirosi basinile, transpiratia, sa le auzi sforaiturile, ai restrictii, mancare e de ****, si daca ai bani ai voie sa cumperi de maxim 400 lei pe saptamana, nu ai unde sa-ti bagi ce ai cumparat si se strica mai ales vara.
Dar daca n-ai bani, esti mort acolo clar, traiesti f prost.

Nu ai intimitate, apa calda parca odata sau de doua ori pe saptamana doar, si multe altele nasoale.
Vara mori de caldura, nu ai aer conditionat, iarna nu prea e caldura cine stie ce.

Nu sunt zeci de mii de cersetori, poti sa-i bagi la parnaie ca sa se invete minte pe aia care sunt, si poti sa-i pui in conditii mai grele daca vrei ca sa nu mai revina a doua oara!
Ca daca sunt eu directorul inchisorii, iti zic eu ca a doua oara nu mai vine in parnaie.

| Mirel4412 a răspuns (pentru Mosotti):

Diferenta e ca tu urmeresti clipuri despre puscarie, eu stiu de la niste rude cum e acolo. Mancarea e buna, stau ce-i drept 27-30 in camera, sunt foarte cuminti(fara batai, certuri), poti sa muncesti pentru pedeapsa mai mica, "moneda" universala de acolo este tigarea, pentru aia iti trebuie bani, sa dai tigari de ex la cei care fac curat in toata camera.

| Mosotti a răspuns (pentru Mirel4412):

Pai eu urmaresc clipurile de la oameni care au fost acolo la parnaie ani de zile, de la Petre Negreanu, Marius Csampar, si mai era si Montana, doar nu or minti toti. Negreanu s-a eliberat in noiembrie 2017 sau 18 parca, Montana in 2009, csampar in 2020 pe 20 mai, deci sunt informatii si din trecut si din prezent cum e la parnaie.
Toti au spus ca e f greu acolo si pentru faptul ca nu esti liber, pe langa alte chestii.

Rudele tale poate au avut noroc, nu stiu ce sa zic, dar nu e in general asa, ca e mai bine dupa 2010 incoace fata de cum era in anii 90 si anii 2000, da, este corect, insa sa stai cu 27 insi in camera sa nu ai intimitate si altele, e nasolie, mirosuri, basini, transpiratie, sforaituri, la TV se uite care apuca la programul preferat, nu ai telefon, calculator, internet si asa mai departe.

| relian a răspuns:

In general oamenii aia is cunoscuti,iar cei care dau bani e fix problema lor.
Cand vezi un om normal,sanatos,chiar daca spune ca n-are casa,eu le zic du-te nene la munca,du-te impinge carute la Walmart,sunt atatea joburi unde nu trebuie sa ai cine stie ce pregatire.

Am vorbit cu ei,ma refer cu aia care intr-adevar nu au casa,nu vor sa munceasca absolut nici o zi.
Au spus ca ei asa se simt bine pe strada,viata aia este ce vor ei, aia le place.
Referitor la aia fake in general cum am spus ii cunosti deja pentru ca stau cam prin aceleasi locuri.Dar aia se pare umbla prin locuri aglomerate, zone turistice sau zone cu oamenii mai cu bani.

Sint tolerati aia intr-adevar fara casa sau cu handicap, iar aia fake dupa cum s-a aratat in video is demascati, bine au facut aia laughing uite asa mai fac bani si jurnalistii, buna idee

| anonim14653876 a răspuns:

Consider ca e mai bine sa risc sa dau câțiva lei unui escroc decât sa risc sa las o persoană fără casă sa moară.
Dar problema adevărată e ca pe lumea asta exista mult mai multe case goale decât oameni fără casă.