| Flavianadx a întrebat:

Iata ca a trecut un an de la primul caz in Romania, de la starea de urgenta... ce vremuri! Ce e val, ca valul trece, cum bine a prevazut pandemia si poetul nostru.
Mai aveti faina si drojdie? Mai stiti sa faceti paine? big grin Mai aveti provizii ramase de atunci? Va mai temeti de corona si de oameni?
Iata cum se schimba vremurile...

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Eu faceam piine si aveam stocuri de esentiale de dinainte de criza, asa ca mi se rupe de toate alarmismele lor. De COVID nu m-am temut niciodata in mod deosebit. De prostia omeneasca, da. Pentru ca ajungi sa mori ca prostul fara nici o vina cum au murit electricienii aia de la Onesti...

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu1991 a răspuns:

Inca mai am acelasi calculator... se pune? tongue

| Adrian5575 a răspuns:

Nu am facut stocuri exagerate cum au facut altii, asa ca nu mi-a ramas nimic de atunci. Am putina teama si de virus si de oameni, dar ce ma sperie cel mai tare, e faptul ca nu se va termina prea curand.

| Dddonkey a răspuns:

Era de asteptat, dar cred ca pandemia si "incalzirea globala" sunt doar in fazele de inceput. Au decis guvernele cum decid cei de pe Wall street situatia cu piața de tranzacționare. Pana si Trump a spus ca se va opri de o data situatia fara a face sens.
Situatia actuala e doar un pas pentru ce v or ei de fapt sa introduca...MAREA RESETARE, adica control absolut. Multe afaceri mici si mijlocii s au inchis sau se gandesc sa inchida si v or ramane poate doar marele corporatii(prietenii lor), probabil ca taxele v or creste ca daca nu s au platit taxe si sitemele de ajutor sau pensii v or avea de suferit.
Citeste cartea 1984 si poate o sa regasesti capitolul prin care tocmai a trecut planeta si inca o sa mai fie lucruri de adaugat.

| Flavianadx explică (pentru Dddonkey):

Orwell nu a fost vreun profet... insa e o carte interesanta.