|

Îmi place să mă plimb cu autobuzul și tot ce tine de autobuze.Am și jocuri pe calculator cu autobuze de condus.Este foarte ciudat nu-i așa? E o pasiune de mic copil.Tot ceea ce tine de transportul in comun.M-as plimba ore in intregi cu un autobuz, tramvai sau maxi-taxi Cine mă poate înțelege? Voi aveți pasiuni așa mai neobișnuite? Spuneți aici care.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu eram fascinat de autobuze, studiam cap-coada fiecare calatorie, la fel si cu masinile mici.
Totusi, crescand am renuntat la ideea de a fi sofer profesionist, am inteles ce presupune si nu vreau sa imi asum meseria, am gasit alte meserii mai sedentare-nepericuloase.
Ca pasiune mai deosebita, de mai bine de 7 ani investesc in scule profesionale de service auto. Am depasit de mult service-urile in care am lucrat, la capitolul sculelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu te-a atras nici profesia de camionagiu? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheGentleman):

Nu, am ales sa pastrez condusul doar pentru placerea si interesul meu. Mi se pare prea periculos traficul romanesc, iar salariile de sofer sunt mici, comparativ cu timpul pierdut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și mie îmi place sa ma plimb cu autobuzul. Adică, la mine in oraș pe regia autonoma exista abonamente standard la 85 lei pe care sunt incluse toate liniile din oraș. Pana sa îmi cumpăr bicicletă obișnuiam sa fac abonament și ma plimbam pana ma luau durerile de cap. Dar și circulatul cu autobuzul are părți proaste. Partea proasta ca nu toate autobuzele au aer condiționat și mai sunt acei pasageri care miros urat a transpirație. Sau femei în vârstă care ocupa doua locuri cu sacoșele lor de la piață. Iar într-o vara, acum vreo doi ani, a urcat în autobuz o stimabila care mirosea urat a caca. Dacă înțelegi ce vreau sa zic... S-a împuțit tot autobuzul și a trebuit sa o coboare șoferul din autobuz.

Acum am pasiunea bicicleta. Recent am descoperit ca îmi place sa circul mai mult pe bicicletă decât să traspir în sauna din autobuz. Circul cu bicicleta și câte 100-133 km prin pădure, dealuri, câmpii, sosea... Pe lângă mașini, tiruri. Asta din urma ( cu circulatul pe DN/DJ pe lângă mașini) nu e chiar atât de relaxant mai ales când nu ai pe unde circula. S-a întâmplat sa circul și pe lângă bicicletă pe o porțiune a unui DN pentru ca nu aveam loc pentru bicicletă, iar șoseaua era full de mașini și acolo sunt numai doua benzi de circulație. De multe ori asa de încordat merg pe DN/DJ încât am modelul de la manșoane în palmă, atât de tare țin strâns ghidonul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează