Trebuie sa pui o intrebare, ca si aceasta. Daca ai un raspuns sau mai multe, iti apare o fundita alb negru langa raspuns si scrie: Alege raspuns castigator. Daca alegi un anumit raspuns ca si castigator dai click pe fundita gri si se face portocalie si utilizatorul a carui raspuns este corect va primi o fundita noua pe pagina de profil!
Bună.
În dreptul fiecărui răspuns se găsește o findiță gri.
Dai clic pe ea și apoi pe ok iar ea va deveni portocalie. Valorarea este de 100 de puncte și un singur răspuns/întrebare se poate premia.
Succes.
Pa, pa.
Te duci la intrebarile tale, alegi intrebarea si apoi cauti raspunsul cel mai bun. Dai click pe funda portocalie din dreptul acelui raspuns si acel raspuns va fi ales drept castigator.
Poti sa incerci la mine sa vezi daca merge
Atunci cand ai pus o intrebare si consideri ca merita funda intri la "intrebarile mele", apoi dai clic pe intrebarea resectiva si iti va aparea in dreapta fiecarui raspuns "alege raspuns castigator" si o forma de fundita, tu nu trebuie decat sa dai clic pe acea forma din dreptul raspuns pe care vrei sa-l declari castigator
Imi pare rau ca nu pot da la toti funda, am dat doar la primul. Dar poate o sa dau si la ceilalti vreodata.Chiar imi pare rau.Multumesc oricum tuturor
La intrebarea pusa de tine, in dreptul fiecarui raspuns iti apare ca o fundita portocalie, mai mult incolora.
Dai click pe ea si iti apare un mesaj : "Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator?" Dai da si... cam atat
App... dai si mie o funditaaa?