Pai.:
1.Cand tu lasi un raspuns undeva, cel care a pus intrebarea iti va da fundita daca ii place cum ai scris, ce ai scris, etc.
2. Daca nu iti da, nu te supara...Mai sunt destule intrebari "nefundatite"
3.Cand tu pui o intrebare, cel/cei/cea/cele care raspund/raspunde, tu ii poti da sau nu funda. Daca nu te atrage niciun raspuns, sau nu iti e de folos, mai asteapta pana vei mai avea de unde alege!
Cam atat...adica atat stiu eu si atat imi aduc aminte acum.
Succes la adunat funde!
Pupici dulci, dulci!:*:*:*
Fundita?
Fundita este premiul pe care il acorzi doar unui raspuns corect la intrebarea pe care ai postat-o.De ex:daca ai pus o intrebare si in jur de 10 raspunsuri, trebuie sa alegi unul corect.Cum? Foarte simplu:langa fiecare raspuns iti apare un buton numit"declara acest raspuns castigator"[sau ceva de genu]
Sper ca te-am lamurit.Nici eu nu stiam ce erau aceasta pana cand am postat si eu o intrebare ca a ta.
Funditele ne aduc puncte, mai exact 50 pentru fiecare fundita.Cu cat ai mai multe puncte,cu atat ai mai multe sanse sa ajungi la statutul de "Expert TPU".
Fundita reprezinta premiul acordat unui raspuns pe care l-ai dat,care este, totodata si cel mai folositor raspuns pe care l-a primit cel/cea care a postat intrebarea.
Sfat: Nu cere niciodata fundite! Chiar daca te ajuta sa primesti puncte, asta nu inseamna ca trebuie sa le "cersesti". Funditele se acorda doar pe merit!
GeorgyPingu12 întreabă: