| Cipi1212 a întrebat:

În fizică există legea lui Ohm. Ce ziceți de legea lui OM? Dacă ești OM cu mine sunt și eu OM cu tine.

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

In alta ordine de idei-normal-daca esti om cu cineva si omul respectiv nu raspunde cu aceeasi moneda sau isi intoarce spatele normal ca nu vei fi tu blegul lumiii sa fii bun cu respectivul si a doua oara pe nemeritate.Dar asta nu are nimic de a face cu legea din fizica, mai degraba ce am scris mai sus se aseamana cu legea din fizica.Adica tensiunea dintre doi oameni.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Legea lui Ohm afirmă că curentul electric care trece printr-un conductor între două puncte este direct proporțional cu tensiunea dintre cele două puncte.

omul este o fiinta emotionala nu o constanta fizica, cu toti dezamagim pe alti si suntem dezamagiti, ce ai scris acolo e idealism, noi nu traim intr o lume idealista, suntem egoisti si ipocriti

| gemeni6226 a răspuns:

Legea lui Ohm afirmă că curentul electric care trece printr-un conductor între două puncte este direct proporțional cu tensiunea dintre cele două puncte.Asta cred se intampla si intre doi oameni, cu cat tensiunea de orice fel este mai mare(tensiune erotica sau tensiune de cearta) ...restul ghicitihappy

| gemeni6226 a răspuns (pentru gemeni6226):

In alta ordine de idei-normal-daca esti om cu cineva si omul respectiv nu raspunde cu aceeasi moneda sau isi intoarce spatele normal ca nu vei fi tu blegul lumiii sa fii bun cu respectivul si a doua oara pe nemeritate.Dar asta nu are nimic de a face cu legea din fizica, mai degraba ce am scris mai sus se aseamana cu legea din fizica.Adica tensiunea dintre doi oameni.

| goguPatent a răspuns:

F.uck, ce gluma de clasa a2a

Întrebări similare