anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In opinia mea, viata ar fi plictisitoare daca am putea sa ne controlam sentimentele. Voua cum vi s-ar parea?

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

E plictisitoare oricum.

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu as vrea sa numai simt dorinta de iubire, sex, ura

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Iti inteleg dorinta, dar cum ti s-ar parea viata daca nu ai putea sa experimentezi aceste sentimente?

| RAY a răspuns (pentru Clorox):

Mai buna sau poate ma insel, as vrea sa numai simt o dorinta sexuala fata de fetele frumoase ca e frustrant, as vrea sa numai iubesc ca numai voi suferi

Nu e bine ce zici, este ca si cum ai zice ca nu mai vrei sa faci baie pentru ca tot o sa te murdaresti, nu stii ce o sa se intample, in viitor o sa ai si tu pe cineva si o sa fii fericit.

Vise man

Depinde si de tine, daca tu stai ca obsedatul toata ziua la calculator si n-ai viata sociala normal ca nu o sa ai parte de asa ceva.

Asta imi este meseria

Asta e...

| Drimmero a răspuns:

Daca omul s-ar controla de multe, lumea ar fi perfecta.

| Clorox a răspuns:

Ce dragut, ar trebui s-o lasi pe sor'mea si sa incerci un blender. Atunci chiar nu poti sa-ti controlezi senimentele...

| PersonajFictiv a răspuns:

Eu chiar m-as lipsi de unele sentimentente.
Pur si simplu cateodata imi vine greu sa le controlez dar mai mult nu vreau sa le controlez, imi place sa ma imbat cu ele.
E o placere daunatoare pentru mine si ii afecteaza cateodata si pe altii, dar, realizez asta de abia dupa ce spun/fac lucruri care nu trebuie.

Dar chestia e ca, putem sa le controlam daca vrem si depunem un efort pentru a ne imbunatatii autocontrolul.
Nu exista ca " nu poti ", exista doar ca nu depui suficient de mult efort in directia aia.Acum avem internet, putem sa descoperim multe chestii despre emotiile care ne cam fac sa pierdem controlul si totodata putem gasi si solutii la rezolvarea lor. big grin
Deci, jackpot for us.

| ShaOfHatred a răspuns:

D-apai ca le controlez sau nu, tot mor.

| Clorox a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Eh, se mai intampla laughing

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Clorox):

In viata mai si murim laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde si cum le controlezi, daca le infranezi sau le intensifici. laughing Mi s-ar parea interesanta viata asa, sa duci sentimentele la extrem, dar clar ar fi totul haotic si poate putin (ok, putin mai mult devil ) periculos. laughing

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Acest mesaj m-a facut sa realizez ca ar fi chiar misto sa-ti amplifici furia la maxim, sa diminuezi iubirea si s-o faci inexistenta! Ce bine ar fi laughing

| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Cel putin in teorie e foarte amuzant, sa-ti imaginezi cum ar reactiona oamenii, in diverse situatii, daca si-ar intensifica toate trairile si cum ar degenera totul. laughing

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Omg laughing

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru KoroSensei):

Eh, mai este si constiinta care-ti spune ca lucrurile nu ar decurge bine si in unele cazuri iti mai spune ca zacusca la borcan nu e buna cand o mananci la inchisoare. laughing Eu n-am nici-o problema sa-mi arat si latura mai "intunecata " ( aka ciudata, psihopata ) cu persoane noi, dar nu vad de ce as impartasi atat de mult cu oricine, la mine n-ar fi vorba de frica ( oricum mi se zice zilnic ca-s nebuna ), dar cu unele persoane chiar n-are rost sa ma arat mai mult. laughing
Mhm, iar la faze de genul imi vine in cap refrenul de la estrada- vorbeste lumea.