Ce dragut, ar trebui s-o lasi pe sor'mea si sa incerci un blender. Atunci chiar nu poti sa-ti controlezi senimentele...
Eu chiar m-as lipsi de unele sentimentente.
Pur si simplu cateodata imi vine greu sa le controlez dar mai mult nu vreau sa le controlez, imi place sa ma imbat cu ele.
E o placere daunatoare pentru mine si ii afecteaza cateodata si pe altii, dar, realizez asta de abia dupa ce spun/fac lucruri care nu trebuie.
Dar chestia e ca, putem sa le controlam daca vrem si depunem un efort pentru a ne imbunatatii autocontrolul.
Nu exista ca " nu poti ", exista doar ca nu depui suficient de mult efort in directia aia.Acum avem internet, putem sa descoperim multe chestii despre emotiile care ne cam fac sa pierdem controlul si totodata putem gasi si solutii la rezolvarea lor.
Deci, jackpot for us.
Eh, se mai intampla
In viata mai si murim
Depinde si cum le controlezi, daca le infranezi sau le intensifici. Mi s-ar parea interesanta viata asa, sa duci sentimentele la extrem, dar clar ar fi totul haotic si poate putin (ok, putin mai mult
) periculos.
Acest mesaj m-a facut sa realizez ca ar fi chiar misto sa-ti amplifici furia la maxim, sa diminuezi iubirea si s-o faci inexistenta! Ce bine ar fi
Cel putin in teorie e foarte amuzant, sa-ti imaginezi cum ar reactiona oamenii, in diverse situatii, daca si-ar intensifica toate trairile si cum ar degenera totul.
Omg
Eh, mai este si constiinta care-ti spune ca lucrurile nu ar decurge bine si in unele cazuri iti mai spune ca zacusca la borcan nu e buna cand o mananci la inchisoare. Eu n-am nici-o problema sa-mi arat si latura mai "intunecata " ( aka ciudata, psihopata ) cu persoane noi, dar nu vad de ce as impartasi atat de mult cu oricine, la mine n-ar fi vorba de frica ( oricum mi se zice zilnic ca-s nebuna ), dar cu unele persoane chiar n-are rost sa ma arat mai mult.
Mhm, iar la faze de genul imi vine in cap refrenul de la estrada- vorbeste lumea.
W1z4rd întreabă: