|

În ultima vreme ma frământă ideea ca as putea fi lovit de un tir pe contrasens datorită faptului că eu circul foarte mult cu masina pentru a asigura familiei un trai decent.Este dureros acest accident sau nu simti nimic si scapi de toti perversii din viata ta?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Riscul de a fi lovit in trafic exista din momentul cand pleci cu masina de pe loc. Este dureros daca nu mori din prima.
Fereasca D-zeu!

| a răspuns:

Ai mai multe sanse sa mori de la prea multe ganduri decat intr-un accident, dupa cum vad eu lucrurile.

| a răspuns:

Toți murim într-un mod anune, nu are de ce sa îți fie frica sau sa te frământe acel lucru. Suntem oameni, murim toți oricum. Și copiii tai vor murii, toți murim. Nu are rost sa ne gândim la moarte, oricum ea vine când te aștepți mai puțin. Și, nu ii înțeleg pe ăștia cu "Doamne ferește" fraților, ce rost are? Toți murim, avem x zile și atâta tot. Viata este sa o trăiești, sa te distrezi, nu sa te gândești la moarte. Spun asta pentru ca ea vine când nu te aștepți. Tocmai de asta, mie dacă mi-ar murii părinții, nu as plânge. De ce? Nu are rost. Toți murim, de ce sa plângem după cineva? Îmi pare rău și atât, poate plâng puțin dar nu ca alții, de plâng luni întregi de parca ei trăiesc veșnic. Numai bine! Nu te mai gândii la astea, drumuri bune sa ai!

| a răspuns:

Nu te mai gandi la asa ceva...chiar daca ai intampinat multe greutati in viata, spune ti mereu "O sa fie bine!"... Doamne fereste de orice accident. Unchiul meu a murit intr-un accident, coliziune cu un tir si nu a fost deloc 'usor', a fost foarte dureros, atat pentru el cat si pentru familie.