| Dandiiiiiiii a întrebat:

In ultima vreme vad la foarte multi utilizatori Facebook, la profil, ca sunt "creatori de continut". Sunt niste habarnisti, se vede dupa postari si comentarii.
Ce vrea sa insemne asta?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E cool acu sa fii creator de continut... e doar o denumire fara sens pe care si-o atribuie toti care au pus un video ne net odata in viata, atat tot.

| dullcat5678 a răspuns:

Continut e orice postezi pe internet, din placate. Unii se remarca pozitiv, intr-adevar se pot numi creatori, au echipament si oameni care ii ajuta, insa majoritatea sunt oameni normali care posteaza trivialitati inutile.De exemplu, din punctul meu de vedere, cand totul e amuzant pe tiktok si nu mai stiu unde, de fapt, nimic nu e amuzant. Ar trebuie sa atingi un anumit nivel de originalitate pentru a te numi creator de continut.Sa reactionezi la postarile si videoclipurile altora, alt exemplu, nu este continut, ci lene.

| AdioTPU a răspuns:

Probabil o fi vreun trend. Cineva a dat startul apoi alții s-au luat după el și tot așa. Youtuberii sunt creatori de conținut. Bun sau rău dar totuși li se poate atribui statutul de creator de conținut.

| UNEXPERTINCEPATOR a răspuns:

Teoretic vorbind oricine care a realizat un material video, o poza, etc. Și le-a încărcat pe o platformă este creator te conținut. Acum că este un creator de conținut popular sau nu, că produce un conținut prost sau bun, poate susține în continuare dacă dorește că este creator de conținut…