| Genevaaa a întrebat:

Jordan sau nike?

13 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stai ca nu mai stiu cum arata Jordan. Ma gandesc ca dupa acest aspect ne luam, nu?

| Genevaaa explică (pentru DoarBogdan):

Cam așa, adica fie vorba de un tricou simplu cu logo, sau orice altceva. Ai prefera sa aiba nike pe el sau jordan?laughing) adica jordan e mai mult emblema bsk. nike "merge" la orice sport, chiar daca in realitate si jordan merge.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Genevaaa):

Pai mie imi e indiferent :/ Nu m-am uitat dupa aceste aspecte niciodata.

| Genevaaa explică (pentru DoarBogdan):

Doamme, si daca te intrebam cum ti-ar placea sa am eu tricoul, ziceai ca nu te intereseaza. Ideea era sa mi zici nike sau jordan, in rest era un exemplu. Deci?

| DoarBogdan a răspuns (pentru Genevaaa):

Nike.
Probabil.

| relian a răspuns:

Adica vorbesrti despre acelallsi brand, e bun si asa.Jordan is niste stifturi, is mai mult pentru colorati, pentru negri, in rest nu-s nimic de ei, mai mult asa ca decor pentru specia asta de oameni, aia colorati laughing

| Genevaaa explică (pentru relian):

Esti rasist? Negrii sunt misto

| relian a răspuns (pentru Genevaaa):

Sint rasist? De ce spui ca sunt rasist? Am spus ce folosesc negrii,asta nu inseamna ca sunt rasist.
Negrii de exemplu,multi,am vazut f multi,se imbraca cu haine la care lasa etichetele pe ele laughing daca tu crezi ca e misto e fix problema ta.
Plus toti negri cu sapca,toti lasa eticheta pe sapca aia,arata ca naiba,ce li se par lor nemaipomenit habar nu am.

Altceva,negrii stau cu pantalonii in vine,li se vad chilotii,uneori la mall cand sunt vazuti de politisti,se duc aia dupa ei si ii escorteaza afara laughing
Negrii e doara gura de ei,vorbesc din experienta, doara se lauda, cauta sa se sustraga de la munca, se uita numa dupa femei cu fundu mare si f bombat, toti fumeaza si folosesc droguri.

Nus rasist, doara zic adevarul.Nu am vazut negru sa nu se drogheze,indiferent de ce job are,toti baga la greu,crede-ma ca am cmntact cu toate categoriile de oameni,merg la ei in casa tot timpul, vad pistoalele pe masa, drogurile la fel, de aia spun, nu am vazut negru s a nu se drogheze, toti absolut toti.Nu am vazut exceptii, nici nu cred ca sunt.

Daca au un job se plnag intruna, ce greu munceste el bla bla, tot timpul ei au ceva de comentat, tot timpu.Se cred defavorizati,dar nu-i deloc asa. Daca mergi oriunde la somaj,la cursuri d e astea de reprofilare,is numai negrii,la bonuri de masa is numa negri laughing nu ai loc de ei,oriunde e ceva moca,gratis apar si ei.

Daca spun ce vad si inseamna cas rasist,asta e,eu nu am nimic cu ei,spun doara asdevarul.
Plus de asta,in caz ca nu stiia,negrii au un miros specific,adica le miroase corpul, nu stiu daca stii despre ce vorbesc.
Asa este rasa lor, are un miros caracteristic.
Albii de exemplu nu au miros, vorbim aici de oameni care se spala.

Sint puturosi si cauta sa munceasca cat mai usor si pe bani cat mai multi.
Oamenii ii agreeaza pentru ca sunt vorbareti, asta da, cu ei vorbesti de toate si orice laughing cred ca asta ar fi singura calitate la ei.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Puma.