| FreddieM a întrebat:

La câtă intimitate (privacy) credeți că ar trebui să aibă dreptul un partener?
Cheers

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La câtă simte el nevoia.

| Drimmero a răspuns:

Toti avem nevoie de spatiul nostru personal, de momentele alea in care pana si partenera devine locul 2 si ai nevoie sa faci altceva decat sa stai bot in bot cu ea toata ziua, e sanatos pentru relatie, daca ii oferi si ei spatiul ei relatia va merge, daca stai sa o controlezi sau sa ii interzici ceva, fii sigur ca din curiozitate o va face, e grav daca ajunge sa ascunda ceva de tine de teama ca o certi sau ca ii faci scandal, e un prim pas ca relatia e pa-pa.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La cata isi ia.
Daca esti intr-o relatie cu cineva, nu inseamna ca ai dreptul sa intri peste el in baie, sa-i faci program sau sa ii umbli in lucruri. Cand vrei ceva intrebi, ca si cum ti-ar fi doar amic.

| Hammurabi a răspuns:

La câtă vrea ea.
De ce ar trebui să-i gestionez eu intimitatea ei?
Nu sunt adeptul relațiilor de care "să trag" și să mă forțez să o fac să meargă, să mă străduiesc eu să-i corijez ei comportamentele aiurea (dacă are așa ceva), sau alte tâmpenii.
O relație merge, atâta timp cât merge, cât oferă satisfacții amândurora, cu alte cuvinte atâta timp cât face viața frumoasă ambilor parteneri.
Altfel... dacă nu merge, înseamnă că ți-ai ales prost partenera/partenerul și nu ai alte variante decât să o iei de la capăt.
Asta ca să nu ajungi la concluzia că ești într-o relație toxică după ce apar copii.

Întrebări similare