| Adkins a întrebat:

La ce naibii se refereau medicii de pe ambulanta când îmi spuneau ca unii au înnebunit de la covid? Ca au înnebunit la propriu sau ca au anxietate, atacuri de panica? Și nu înțeleg de ce sunt asa inculți o mare parte din romani și asociază anxietatea, atacul de panica cu nebunia și de ce ești stigmatizat dacă ai probleme la mansarda? Cum sa fim asa de înapoiați mental dacă persoana respectiva nu e un pericol pentru societate, nu e violenta cu nimeni, nu fura, îsi vede de treaba gata dacă are ceva la cap trebuie marginalizata sau subestimata din pdvd intelectual? Oare nu de aceea imnul României se numește deșteaptă-te Romane, se face o aluzie ca romanul e cum e? Nu cumva cei care spun ca suntem ca nivel gândire cu 50 de ani in urma cam au dreptate? Aici e implicata și minoritatea rroma evident care ne face de ras peste tot.

6 răspunsuri:
| Saiko10 a răspuns:

Nu ne trebuie romi, ne descurcam sa ne facem de ras singuri.

| Anonimmaaa888890 a răspuns:

O mare parte din oameni crede ca covidul o sa ne omoare si de asta stau mult in casa, si au devenit depresivi, tristi, etc. Da, e un fel de anxietate.
Asa-i romanu, daca crede ceva, e ca el, nu-l scoti din a lui. Asta cu oamenii cu handicap depinde. unii oameni de cand sunt mici sunt imbolditi de parinti "nu te juca cu ala, ca e handicapat" si ne-am obisnuit asa sa marginalizam oamenii cu probleme mintale.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimmaaa888890 a răspuns (pentru Adkins):

Stiu, dar csf. Sa se duca dracului tiganii.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimmaaa888890 a răspuns (pentru Adkins):

N-am nimic cu ei, chiar am stat cu unii, si i-am avut prieteni. Ma refeream la cei care ne fac de ras peste granite, dandu-se romani.

Întrebări similare