| Nefarius a întrebat:

Leprosy sau Spiritual Healing?

8 răspunsuri:
| supadeceapa a răspuns:

Symbolic.

| Dismally a răspuns:

Cum spunea si supadeceapa, Symbolic big grin Acesta mi se pare cel mai reusit, probabil e si din cauza ca a fost primul album Death ascultat.

| EvilMayDie64 a răspuns:

laughing) Nu stiu cati rockeri o sa gasesti pe aici, sau persoane care sa stie sa-ti raspunda la intrebare. Singurul album de la Death care chiar imi place e primul, Scream Bloody Gore.

| Nefarius explică (pentru EvilMayDie64):

Merita sa-mi incerc norocul, nu? laughing

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Nefarius):

I guess laughing Ce altceva mai asculti, ce trupe preferate ai?

| Nefarius explică (pentru EvilMayDie64):

Pai trupele mele prefeate sunt Metallica si Slayer si in rest ascult Exodus, Death, Bathory, Amon Amarth, Megadeth, Iron Maiden, Black Sabbath, Motorhead, Pantera, SOAD, Guns N Roses.
Iar albumele preferate de la Metallica sunt Master of Puppets si ...And Justice for All ( care imi place mai mult deoarece cum ai spus si tu este mult mai hardcore si mai thrash iar eu iubesc aceste doua elemente) iar de la Slayer albumul preferat este Hell Awaits ( care imi provoaca o placere auditiva maxima laughing )
Acum e randul tau sa-mi spui ce asculti si care-s trupele prefeate laughing

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Nefarius):

Wow, nu m-as fi asteptat sa asculti si Bathory, super laughing.
Eu am trupe preferate cam in multe subgenuri ale rockului, de obicei ascult Metallica, Death, Maiden, Black Sabbath, SOAD, Bathory, Amon Amarth, Nirvana, Anthrax, Motley Crue, Testament. Imi mai plac si formatii gen Disturbed, Korn, Lamb of God, Evanescene, Eluveitie, HIM, Nightwish. Mai tind sa ascult din cand in cand si formatii din Germania, Ungaria sau Japonia laughing)
De la Metallica, cum ti-am spus si la intrebarea trecuta, nu pot sa aleg intre astea doua, imi place si versiunea mai soft la Master of Puppets, si aia mai hardcore la ...And Justice for All. Dupa astea, un album care chiar imi place e Brave New World de la Maiden happy

| Anonim a răspuns (pentru EvilMayDie64):

Cradle of Filth, Marilyn Manson, Sabaton, Rammstein, Dimmu Borgir, Behemot, Dream evil, Avatar, Disturbed, Skillet, Sklipnot, Lordi Tokio Hotel, Joan Jett, Nightwish, Epica, Sirenia