anonim_4396
| Anonim întreabă:

M am decis sa fumez. Dar am câteva probleme cu care sper ca mă veți ajuta.

1. Cum fac sa nu mi mireasa hainele? Maicamea are un nas la naibii.

2. De la Mega Image îmi vor da? (Am 14 ani aproape 15, dar arat puțin mai mica)

3. Unde pot ascunde pachetul?

4. Când și unde as putea sa o fac?

Răspuns Câştigător
| Speed99 a răspuns:

Eu la 14 ani ma jucam cu Lego, dar totusi, bravo! Ai facut alegerea vietii tale: te distrugi singura! Am numai laude pentru comportamentul asta.

Parintii mereu o sa afle ca fumezi. Nu ai cum sa ii fentezi, din moment ce-s trecuti prin viata, probabil cu 25-30 de ani mai mari decat tine. Tu inca ai conceptii stupide, normale pentru un copil, iar ei stiu sa te citeasca pe fata.

Cat despre cumparat: Nimeni nu iti va vinde tigari, din moment ce esti minora.

Regula e destul de simpla: nu fuma, si viata ta va fi de o infinitate de ori mai buna.

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Wow! Ce lucru fenomenal aai ales sa faci! happy
Gindeste-te ca odata prins de "fum", mereu va trebui sa ai grija sa ii dai tributul, si sa iti zica fumatorii ce placut e sa simta nevoia de o tigara si sa nu o aibe!
Plus ca, cu banii aruncati pe tigari, te poti delecta cu niste fructe bune, sau o ingetata buna, sau o prajiturica buna, care sigur nu te vor omori cum o face tigara.
De sanatatea ta de acum incolo, nici nu are rost sa zic ceva, ce va face tigara in corpul tau e o poveste intreaga, si nu e cu happy-end, ci dimpotriva, e o drama ce poate deveni oricind thriller.
Deci, te-ai gindit bine inainte de a lua decizia asta?

| AC4S4 a răspuns:

1. Daca nu fumezi, nu-ti miros hainele a fum de tigara. Solutia perfecta.

anonim_4396
| Anonim explică:

1. Ultima țigară o fumezi cam cum 2 ore înainte sa te duci acasă și după ce ai fumat, te speli pe mâini, folosești crema, șervețele parfumate, dezinfectant, etc. Și nu stai pe lângă maicata. Hainele nu miros daca fumezi 2-3 țigări pe zi.
2. La supermarketuri puțini sunt care dau, dar la magazinele din coltul străzii nu au niciun stres.
3. Eu ascundeam pachetul de țigări în unitatea de la calculator laughing pe care oricum nu-l foloseam si era doar de muzeu în casa
4. In afara scolii, nu foarte aproape de casa pentru a nu te vedea vecinii bagaciosi si bârfitori.
A fuma nu e o activitate benefica și necesara ție, însă dacă tu consideri că vrei să faci asta, e fix treaba ta. Fumează puțin și nu exagera. Eu fumez de aproape 3 ani și un pachet de țigări ma tine poate și 2 săptămâni.

| Kiwibibilă a răspuns:

1. Ești o fraieră, nu face asta.
2. Ești o fraieră, nu face asta.
3. Ești o fraieră, nu face asta.
4. Ești o fraieră, nu face asta.
...
Ănșpe mii. Ești o fraieră, nu face asta.
Pe bune acum, cum mama naibii te-ai gândit tu la 14 ani sa fumezi?

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Mai bine fumeaza maria ioana decat o tigara. Tigara este moarte curata, maria ioana doar dependenta. Nu am auzit sa moara nimeni din cauza ca a fumat maria ioana (bine, daca a fumat ca nesatulul asta e altceva), dar de la tigari poti face cancer la plamani... Oricum fumeaza, ca nu facem noi cancer din cauza ta happy

| KronstadtResurrection a răspuns:

Mai bine te decideai sa inveti a scrie corect. Esti praf la gramatica limbii romane, dar iti arde de bagat gudron in plamani.
Cred ca nici mama ta nu-i cine stie ce de capul ei.

| Mirris a răspuns:

Lasa fumatul ca iti distruge viata. Fumatul nu e bun nici la bucurie nici la tristete, nici la sarac nici la bogat.Gandestete bine inainte de a face aceasta alegere. Sfatul meu e sa uiti de tigari sa uiti ca exista astfel de "chestii" pe pamant.Sanatate

| AA463 a răspuns:

Nu te apuca, e o mare prostie. Nu te poti ascunde de parinti si din cate stiu iti intra mirosul in par si nu cred ca o sa treci neobservata.