| Irinaaaaaaaioanaaaaa a întrebat:

M-am uitat în calendarul ciclului și la vara cel mai probabil voi avea 3 perioade pe toata vara, una la începutul și sfârșitul lui iunie și una pe la mijlocul lui iulie. Voi avea 14 ani și o sa merg foarte des la plaja cu prietenii mei, ce pot face ca să întru în apa? Niciodată nu mi-am băgat ob, am folosit doar absorbante dar sunt dispusa sa folosesc dacă merg la plaja în caz ca pot întra în apa, am auzit și de cupa menstruala mini pentru virgine dar mi-e frica sa folosesc asa ceva, ob-ul mi se pare mult mai mic. Deci ce as putea face ca să intru în apa și cum procedez dacă îmi bag ob?

1 răspuns:
| Jassmina a răspuns:

Cand esti pe ciclu NU mergi la plaja si nu inti in apa, asta ca sa nu risti un accident sa ti se scurga menstruatia pe picioare.
Nu intra in apa nici cele care nu mai sunt virgine, chiar daca isi pun OB, fiindca tot risca sa coloreze apa si sa fie date afara de securitate, fiind apoi amendate ca a contaminat apa, ca sa nu mai spun ca sunt facute de ras in fata publicului.
Este simplu si clar: cand esti pe ciclu stai acasa sau faci activitati care nu necesita expunerea la plaja (putand declansa hemoragii), expunerea la soare, sau intratul in apa.