| Credinoameni a întrebat:

Mă întreb de ce lumea este așa de rea cu mine fără sa le fac eu nimic? De ce lumii îi place sa facă răutați gratuite și de ce uită că le-ai făcut și tu bine mai demult?

Răspuns Câştigător
| ONUR1997 a răspuns:

Ce rezolvi dacă stai sale dai explicați? Oricum îți for face rău și tot mai rău nu are importantă frate sa pui la suflet și inima tu stii care este Adevărul nu mai pune la suflet nici la inima lăsai sa urle sate uresca cât vor ei asta oricum nu o poți opri nici tu nici eu așa sunt uni au in senge râul nu poți opri asta in veci orice ai face Cel mai bine lăsai sa facă ce vor ce le taie capul tot ei vor regreta mai încolo ca te-au judecată greșit și te-au urâta pana la moarte tu când chiar nu ai făcut nimic nu mai pune la inima nici la suflet uni oameni orice ai face nu se schimbată tot așa rămâne de asta spun nu pune la suflet nici inima lăsai ei vor regreta sti cum nu ai idee Dumnezeu este sus el nu doarme frate stai liniștit

6 răspunsuri:
| Darkness666 a răspuns:

Schimba foaia, ia nu mai mai fi bun si nu mai ajuta pe nimeni

| Overeem a răspuns:

Foarte multe persoane care sunt diferite sunt tratate asa, sau luate la mișto! Asta e mentalitatea romanilor nu ai ce sa faci, sunt frustrați, au multe neîmpliniri sufletești, subt needucați, am zis, și o mai spun de o mie de ori ca romanii se aseamănă foarte mult pe zi ce trece cu rromii asta e purul adevăr. Ce pretenții sa ai de la națiile astea de rahat? Nu mai ajuta pe nimeni ca facerea de bine e f... de mama! Gandeste te doar la tine sa îți fie bine si eventual ajutați părinții, nu mai ajuta pe nimeni ca la greu toți îți întorc spatele.

| supadeceapa a răspuns:

Ce îți fac, mai exact?

| Apokales a răspuns:

Nu stiu de ce este rea cu tine. Insa rautatea este starea initiala a oamenilor atunci cand sunt bebelusi. Educatia ii schimba, un om educat este mai putin predispus la a face rau decat unul needucat. Pentru ca exista distractie in a face rau, uneori iti valideaza afilierea la un grup ce considera asta o valoare.
De ce uita ca le-ai facut bine?
Pe o parte tu ai zis-o, a fost demult. Plus ca oamenii tin cont mai mult de prima impresie si ultima, nu tin cont de intensitatea senzatiei sau durata. Asta, desigur, referitor la trecut.

| ONUR1997 a răspuns:

Sa nu-ți fie frica sa fi bun ajută Oricând pe oricine nu are importantă dacă este si cel mai mare dușman al tău ajută da ajuta fără așteptări fără sate lauzi ajuta din inima și sufletul tău

| Credinoameni explică:

Multumesc pentru raspunsuri, m-ati mai incurajat! Aveti dreptate!