| MihailVeteranu a întrebat:

Ma tot gândeam la romii din țară ce au palate cu nu știu câte etaje și majoritatea nu plătesc gunoiu,electricitatea, apa etc.
Cum au declarat aceștia banii? Ca majoritatea ca și voi, suntem întrebați de procurarea banilor la achiziția unei locuințe sau o mașina scumpă.
Și aceștia de au palate și câte o mașina de 80.000€ cum de au scăpat basma curată?
Ca nu cred romii cu 4 clase sa aibă pile acolo sus, sa fim serioși, dar totuși de ce nu le sunt confiscate bunurile de sute de mii de €?
Și pentru a spăla banii le trebuie întreprinderi și când te uiți in dosarele lor ei nici nu lucrează sau au o întreprindere.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ii intreba nimeni nimic cand cumpara nici masini si nici case.
de altfel nu intreba nimeni pe nimeni cand isi cumpara o masina de unde are banii.

si sa stii ca sunt unii care au firme pe numele lor, probabil prin care spala bani, dar au firme.

| RoCkKiD a răspuns:

Sunt niste confuzii mari in jurul lor, care au aparut si din cauza lor si e clar ca strategia functioneaza.

Cei pe care ii vezi cu case mari, decorate cu marmura si cu masina de 80.000 de EUR sunt o foarte mica parte din ei, probabil o mana de ei in toata tara.

Majoritatea caselor mari pe care le vezi au fost facute cu munca intregii familii extinse timp de ani de zile, ca na la ei traditia e sa stea multe generatii impreuna, si de cele mai multe ori casele alea nu-s finalizate. De obicei le fac la exterior sa dea bine, dar in interior e facuta o camera sau doua in care stau toti. Evident ca facturile sunt mai mici cand nu incalzesti tot palatul.

Am auzit de multe cazuri in care le declara biserici ca sa nu plateasca impozit, dar la noi impozitul pe proprietati e mici.da na, mai fac o economie.

Cand vezi la stiri nunti la care toti vin cu masini scumpe, 90% din masinile alea sunt inchiriate. Dau o gramada de bani sa o inchirieze cateva zile sa dea si ei bine.

Romanii au impresia asta cu tiganii bogati ca vad casele mari si stirile cu nunti pompoase dar adevarul e ca traditiile ii fac sa se umfle ca sa dea bine in lume dar asta face pe toata lumea sa ii creada maia vuti decat sunt in realitate.

| Drimmero a răspuns:

Raspunsul e simplu: Sunt sustinuti de politicieni. Toti interlopii si gainarii de genul sunt mana-n mana cu politicul, fara sustinerea politica nu ai cum sa faci manevre intr-un stat. Astia ii voteaza iar in schimb astia au diferite beneficii precum 'paradis fiscal', cu alte cuvinte e win-win, eu am observat foarte multe vile tiganesti si masini de lux prin comune d-astea vai mama lor din Romania unde la poarta stateau bulibasii cu palarii si mustati de 2 metri pe cap, lantul de 20 de kg la gat de ii cocosa iar pe firele de sus erau ditamai reclamele cu psd, iti dai seama instant care e treaba.

| Freya1 a răspuns:

Plătesc facturile ca dacă nu le-ar fi fost tăiate.Dar da, socoteala nu dau pentru vilele ridicate.

În general baga vrajeala ca muncesc pe dincolo.E suficient sa poată face unu din neam dovada cu o firma cu care poate a cochetat ca să se scoată din rahat.Plus ca asa cu 4 clase cum ii vezi, isi fac pile cu cate un teanc de bani aruncat pe masa potrivita.
Ca sa nu mai spunem de crizele și tavalelile pe jos ca sunt discriminați pe care le fac.

Răspuns utilizator avertizat