|

Mai am 30 de zile pana la bac.Si deja ma gandesc ca nu am timp sa invat materia.Cred ca am intrat in depresie ca nu mai pot sa dorm noaptea, am insomnii...imi propun in astea 30 de zile sa invat intre 10-12 ore pe zi dar vreau sa si dorm, dar nu ma ia somnul... Vreau sa imi schimb si putin alimentatia.Voi ati trait momente din astea?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu eram stresat cand am dat, e normal sa simti stres in preajma unui examen deoarece este o treapta a vietii, o evolutie,, mai ales Bac-ul care pe cat de banal e, pe atat de important in societate. Am dat la materii usoare, cum am avut intotdeauna o memorie fabuloasa + invatatul logic (imi puneam intrebari dupa ce citeam o opera, o lectie ceva constant ca sa inteleg de ce e asa). Romana, istorie si geografie am dat la Bac, imi placea literatura aia din liceu, dragostea adolescentina in mare parte si multe alte teme care erau usor de inteles, istoria ma pasiona de mic si n-am avut probleme, eram printre cei mai buni la istorie din clasa, iar la geografie eram as, mai ales la materia aia din Europa si Romania care era banala nu am avut probleme, la geografie am repetat putin caietul cu 2-3 zile inainte de proba de exemplu, eram cel mai bazat acolo.

| a răspuns:

Cam de cat timp iti tot propui sa inveti 10-12 ore pe zi?

| a răspuns:

Am trait momente exact ca tine, iar in loc sa consolidez informatia pentru a fi mai sigur pe mine, chiar pe ultima suta de metri ma lasasem complet laughing! Citisem doar in noaptea dinainte de BAC ca sa imi amintesc putin mai bine materia, sa reimprospatez informatia, a fost un fel de refresh ca sa vad daca nu am uitat ceva. Acest examen a fost promovat, asa ca la ce plan ti-ai facut tu acum, daca il respecti nu ai cum sa nu iei BAC-ulwinking! Iti recomand sa te alimentezi (exact asa cum voiai sa faci si tu), sa ai o odihna a corpului decenta pe noapte, sa te hidratezi corespunzator si ca un boost de retinere a informatiilor poti lua niste suplimente de memorare care contin acizii grasi esentiali si vitamine din gruparea B.

| a răspuns:

Nu mai aveai tot 30 de zile si acum 5 zile?
Nu, nu am trait momente de astea.Dar eu nu-s tâmpită, deci nu-s un reper.
Dacă ai invata si 5 ore pe zi pentru bac, tot l-ai lua.Dar de ce sa înveți când poți pune întrebări aici?