| MMP2000RO a întrebat:

Mai e cineva cu depresie severă și/sau anxietate socială/agorafobie pe aici? Cum o duceți, cum rezistați vicisitudinilor vieții?
Mergeți la psiholog/terapeut? V-a ajutat să vă depășiți condiția și starea actuală?
Ce alte probleme mai aveți (fizice, psihice, psihologice sau mentale whatever)?

33 răspunsuri:
| MMP2000RO explică (pentru Ambivert):

Păi cu problemele mele e clar că nu mai pot avea prieteni adevărați pentru că n-aș vrea să fiu amic cu unii care m-ar trata ca pe un nimeni sau ca pe un om inferior, e clar că m-ar trata diferit știind de problemele mele.
Sunt o cauză pierdută fiindcă ți-am zis că psihoterapia on-line reluată de un an nu prea își face treaba, nu înțeleg de ce fiindcă cu terapeuta asta (veche cunoștință care mă ia ieftin) am mai lucrat și în adolescență mulți ani și am mers foarte bine, am făcut mari progrese și cu toate problemele mele (de mic) eram în societate și ca un om relativ normal, chiar dacă doar după liceu am avut primii prieteni.
Acum nu înțeleg de ce nu mai dă randament terapia sad

| Ambivert a răspuns (pentru MMP2000RO):

Daca ai schizofrenie reziduala se agravează nu se estompează orice ai face! Are un parcurs teribil, și ei sunt o cauza pierdută. Multi de aici suntem o cauza pierdută nu ești singurul.

| Bogdan1o a răspuns:

Eu as zice să mergi la un psiholog. Și în caz că trebuie te poate îndruma spre psihiatru. Important sa faci primul pas nu-mi pot imagina sa ramai in situația asta prea mult