anonim_4396
| Anonim întreabă:

Neata. O intrebare si niste ganduri de ale mele. Sa nu va plangeti ca e prea mult de citit!

Cum se face ca atunci cand o persoana de treaba moare, nu observa mai nimeni dar cand un nenorocit moare parca se opreste Pamantul din invartit?

La ce ma refer. Alaltaieri o colega de la munca de la mine a murit si ieri (joi) a fost inmormantata. Un nenorocit de acident cu masina. Era una din cele 2 persoane cu care ma intelegeam foarte bine la munca. O fata zambitoare, vesela, glumeata, in mare un caracter frumos. Singura chestie care o deosebea de altii e ca era lesbi. La inmormantare am ajuns ca boul abia cand a fost dusa la cimitir, mai degraba cand au bagat-o in mormant. Faza care ma uimea ca in afara de parintii ei si seful meu("nostru") nu mai era nimeni. Cand am plecat de acolo cu sefu" am intrebat daca am ajuns asa tarziu si numai era nimeni, dar mi-a zis ca nu, noi 4 eram toti care au fost. In drum spre casa ma inttrebam oare de ce era asa putin lume. La familie nu ma asteptam sa fie multi pentru ca ea era din alta tara, era abia de 1 aici dar amici prieteni, nimic. Ma intrebam oare pentru ca era lesbi de aia nu a venit nimeni de la munca sau poate nu avea prietenii.Dar era imposibil pentru ca am zis mai sus, era o fire foarte deschisa. Daca eram eu in acel cosciung nu e ca ma miram sa fie asa lume putin deoarece sunt foarte distant de lume in general, nu ma omor cu "prietenii" sau ceva de genu, dar ea era 100% diferita de mine. Pe de alta parte mi-a trecut prin minte o moarte care s-a petrecut in anul 4 de liceu. Un baiat din liceu a murit, numai stiu de ce. Dar stiu ca toti au fost invitati dar nu m-am dus pentru ca era o pierdere de vreme. Baiatul era genul de cocalar cu fite si unu care se lua de tocilari numai sa se dea mare si multe de genu, si nu aveam de ce sa pierd timpul sa ma duc la el la inmormantare. Dar aproape jumate din liceu a fost la el cand a murit si oarecum faza asta ma enerva. Adica un jegos care oricum toata lumea il evita, jumate din liceu a fost la inmormantare dar cand cineva de treaba moare, nu vede nici dracu. Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Parintii au fost pentru ca probabil vin dintr-o tara civilizata si deschisa(la noi nu cred ca ar fi venit nici ei, de gura lumi) Si colegii sau mai bine zis colegele ca sa nu le iasa vorbe ca ar fi fost impreuna! Lume prea superficiala si sincer mai bine sa vina persoane care cu adevarat au tinut la ea decat un cârd de gura casca care isi fac selfie si scriu pe facebook cum e imbracata lumea!

| Anonim explică (pentru sappy):

Bine spus!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări recente