| JOHNtheADVISOR a întrebat:

Nu ca o întrebare ci mai mult o temă de gândire. Dacă tu personal ca femeie nu te iubești,nu te respecți,nu te apreciezi pentru tot ceea ce ești tu ca ființă, cum să te aștepți ca bărbatul să te vadă mai bine? Fetelor/Femeilor nu este nevoie să vă comparați una cu alta, nici să fiți într-o competiție să concurați una împotriva celeilalte.Sunteți asemenea florilor, la una ne place aspectul, la una ne atrage culoarea, la alta parfumul.Toate sunteți frumoase, căci fiecare este UNICĂ din toate punctele de vedere și fiecare are ceva aparte.Dar sunt persoane care nu iubesc nici măcar florile. Bărbatul te "culege" dar doar tu să alegi dacă merită sau nu să aibă în casa lui o floare ca tine.

13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mda. Când emiți o infomație, alegi un grup țintă, care să aibă nevoie de informația ta. Aici cui te adresezi? Are cineva nevoie de ce ai spus tu cu floarea, etâcă?

| JOHNtheADVISOR explică (pentru sadrian46):

Câți dintre noi sunt așa "cumsecade" în realitate dând sfaturi gratis și ajutând oamenii cum o fac aici? Dumneavoastră cui vă adresați? Copiilor? Adulților? Copiii dacă nu au încredere în părinții lor cu atât mai puțin ar trebui să se încreadă în spusele unor străini, căci dacă părinții nu îți vor binele noi cei care cică-i ajutăm le vrem? Apoi adulții cum să aibă copiii încredere în ei și ce să învețe când adulții la rândul lor pun întrebări care implică decizii și hotărâri legate de viață pe care tu personal ca adult ar trebui să le iei.Recent a fost o întrebare adresată de un bărbat adult care avea o fetiță de 11 ani și întreba fiindcă și-a înșelat soția cum să procedeze.Acest bărbat avea contul făcut acum recent și exclusiv pentru această întrebare.Ar trebui să luăm în calcul că este posibil ca o familie să zicem părinții și un copil să aibă toți trei cont aici.Și sub anonimat copilul să îi răspundă părintelui și invers și toate astea datorită lipsei de încredere când ei ca părinți ar trebui să fie exemplu pentru copiii lor.

| sadrian46 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Când ei ca părinți ar trebui să fie exemplu pentru copiii lor.
Acest ar trebui de câte ori în viață ți-a fost contrazis?

| Naty1 a răspuns:

Orce om fie bărbat sau femeie are complexe,frustrări sau o stima de sine scăzută intr-o mica sau mare măsură.Dar da,ai dreptate,trebuie sa ti cont ca esti om,ca esti femeie, ca ai si tu calități, parti bune, utilitate, importanta si ca nu esti un rahat in ploaie sa te lasi călcată în picioare.

Frumos spus.

| LoveSleep a răspuns:

Să-i spună cineva ăstuia ca nu vrea nimeni sfaturile lui. Dacă mai împrăștie lecții de viata fără sa întrebe nimic de fapt, voi fi nevoit sa recurg la masuri drastice.
O sa ma sinucid.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cât de frumos spus, mi-au dat lacrimile.
Dar mai sunt și flori ofilite. Pe alea cine le iubește.

| JOHNtheADVISOR explică (pentru anonim_4396):

Dacă este "hrănită" cu dragoste adevărată nu se va "ofilii" niciodată.Se "ofilesc" doar lângă persoana nepotrivită.Nu o "rupe" (să nu o faci să sufere, să nu îi faci nici un rău)dacă nu ești în stare să ai grijă de ea.

| Naty1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce înțelegi tu prin ofilita?

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe acelea le iubește cel care crede ca le poate readuce la viata. În dragoste, totul e posibil!

| Anonim a răspuns (pentru cristi202):

Nu mai readuce nimic la viață o data ce i-a frânt inima. Sau ura franta dinainte. Alea sunt basme, oricum dragostea asta e cu dus și întors, contează cum conceptualizează cealaltă persoană dacă o iubești. Tu poți să nu o faci, sau sa o faci și aia sa nu creadă. Depinde cum decurge comunicarea.

E posibil un drac, e posibil sa ți-o iei daca te îndregostești, astea sunt chestii de femei, un bărbat trebuie sa fie stoic să-și mențină emoțiile in frâu, una e sa iubești alta e sa te îndrăgostești. Devi vulnerabil fata de persoana aia, e ca și cum ii dai un pistol indreptat spre capul tau și o lași să aleagă daca sa tragă sau nu.

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragostea poate fi reinviata atunci cand floarea ofilită, neglijata sau abuzata de grădinarul ei, își găsește un alt grădinar, care sa o facă sa reinfloreasca, si poate mai frumos ca înainte. happy

| AlexValentinn a răspuns:

Si barbatii ce plante sunt?

| JOHNtheADVISOR explică (pentru AlexValentinn):

Bărbații ar trebui să fie "vaza" în care stă floarea.Adică el este "fundația", sprijinul, ajutorul și protectorul florii.