anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu e ironic că uneori autoironia m-a salvat de la moarte?
Râdeam de mine, evident in sinea mea.
Vă dau un "fragment" dintr-un episod mai trist:
Eram pe punctul de a ma arunca de pe pod (nu din podul casei rolling on the floor ) in apa înghețată si a venit un om (eu zic ca era un înger)mi-a dat doua palme peste cap (hai ca nu era înger, era om rolling on the floor ) si am zis sa nu ma mai bata ca nu ma omor.
Eram chiar foarte supărat. Apoi in mintea mea imi veneau fel si fel de gânduri : că trebuia să-l arunc si pe el in râu si apoi sa ma arunc eu. I-as fi arătat eu lui. rolling on the floor)
El încerca să imi spuna ca nu mor daca ma arunc, că apa ma tine in sus. rolling on the floor (destul de inteligenta ideea pentru a opri un tembel de la o tragedie)

14 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Autoironia este cea de acum, in care razi si tu de propria prostie.Nu autoironia te-a salvat, ci nehotararea de a lua odata o decizie si implicit acel om care ti-a ars doua palete peste capul ala sec.

| anonim_4396 explică (pentru siriusblack98):

Sec zici? Una e când vrei sa te omori din suferință, si alta e când din prostie.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru Excalibur09):

Hai sictir! Pisamas in traista ta de oligofren, pe cine iei tu la mișto? Da e groasa, dacă vrei poți sa mi-o s*ugi

| anonim_4396 explică (pentru Excalibur09):

Mdap? Deci ai gusta un pic din. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești cam nebun

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si tu o rapandula

anonim_4396
| anonim_4396 explică: