| adryan11 a întrebat:

Nu imi merg jocurile deloc nici nfs underground nici unu 3d pool nimic ce are de a face cu 3d imi zice la toate ba ca n-am 3d accerated ceva de genu dupa aia ca n-am nu stiu ce graphic ma puteti ajuta va rog am instalat mai multe drivere ati nvidia si tot nimic de ce va rog ajutati-ma

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Placa video nu are 3d accelerated. Pentru asta trebuie sa schimbi placa video

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. am aceeasi problema... am reinstalat windowsu si scrie ca your system doe's not suport 3d graphics sau asa ceva angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema angrysad
ce pc sau laptop aveti?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

am aceias problema zice ceva de genul your system doe's not suport 3d graphics sau asa ceva angry si nu stiu ce sa ai fac plzzz
help

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Placa video amea are 3d accelerated dar de un timp nu-mi mai merg jocurile unele merg in toate culorile si la altele nu mi aprinde monitorul va sa ma ajutati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu-ti merg jocurile inseamna ca nai rami buni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma ajute si pe mine cineva eu mi-am instalat un nou windows, windows xp il aveam pe vista dupa ce mi-am instalat un nou windows absolut nici un joc nu mia mai mers am bagat mario si mi-a mers va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ...iti trebuie o noua placa video findca placa ta video este veche si nu are 3D(care trebuie pentru jocuri).

| georgiana_2342 a răspuns:

Ai incercat sa-i dai defragmentare... poate ca ai memoria plina si eu ma lupt cu aceeasi problema