anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu radeti! Inainte de toate va zic ca nu mi am tinut nici o zi onomastica in mod spectaculos.ce sa mai spun de majorat, nu am facut nimic.
Urmeaza sa implinesc 20 de ani (ma simt batrana laughing) ) si totusi as vrea sa fac ceva, macar sa ies laughing chiar si cu o singura prietena de ce nu si altii. Ei bine ce imi sugerati? Unde sa merg? In club? La o terasa consumand chestii trestii?

16 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Hm, eu am avut o tentativa de petrecere la mine acasa la 18 ani, dar eram foarte ok si fara ea. In afara de asta, nu am avut nici un fel de petreceri de ziua mea, si nici nu cred ca vreau in mod deosebit una. Ca sa iesi cu prietenii cred ca e cel mai ok, fara prea multa bataie de cap, te simti bine si atat.
PS.: La multi ani! happy

| DNSK a răspuns:

Ia-ti gasca si mergeti la un picnic. daca pica si-o apa pe acolo, (curgatoare sau statatoare) e si mai bine! si la padure se poate consuma alcool, nu doar in terase sa se uite toti la tine. eu prefer natura. pot face ce vreau acolo. pot tipa si pot bea ca nimeni nu se uita ciudat si ma critica.

| iiUser20 a răspuns (pentru DNSK):

laughing))) mda tare! Cred ca abia astept acum ziua de 20 laughing)

| DNSK a răspuns (pentru iiUser20):

Si asta e a 2 a intrebare. deci, stiam eu bine ce stiamtongue

| iiUser20 a răspuns (pentru DNSK):

Hahahaha

| DNSK a răspuns (pentru iiUser20):

batting eyelashes

| Wøodenpints a răspuns:

Nu înțeleg de ce ai vrea tocmai acum să faci ceva pentru prima dată în 20 de ani. Dacă până acum n-ai simțit nevoia și totul a fosat ok, n-ai de ce s-o faci nici de acum încolo.
O zi de naștere e o zi ca oricare alta. Nu se întâmplă absolut nimic spectaculos. Nu e o zi deloc specială. E o zi ca oricare alta, doar că după calendar, arată că au trecut de 20 de ori câte 365 de zile de când ți-a dat drumul în maternitate.
Încearcă să nu fii unul dintre oamenii grețos de plictisitori care se distrează după calendar.
Dacă vreisă ieși în club, la o terasă, să faci ceva diferit o poți face în orice zi. Atunci când ai chef. Nu atunci când îți spune calendarul și normele sociale că ar trebui să te distrezi. Distractia dorțată și la comandă nu mai e distracție.

| iiUser20 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ba am simtit nevoia...in fine. Multumesc.

| ana233 a răspuns:

Poti merge la piscina, la un gratar in padure laughing.
Mi se par foarte bune si ideile tale, daca as fi in locul tau as alege sa merg la o terasa.

| iiUser20 a răspuns (pentru ana233):

Merci merci! :3

| ana233 a răspuns (pentru iiUser20):

Ti-as mai fi dat unele idei, dar nu stiu prea multe lucruri despre tine.
Eu de exemplu am ales terasa pentru ca sunt o persoana careia ii place mai mult linistea si sunt mai retrasa ca sa zic asa.

Pai nu vreau sa fiu in centrul atentiei..adica reusesc oricum muahahah laughing)....Si mie imi place mai mult linistea, sunt destul de timida iar sa merg undeva unde nu as cunoaste pe nimeni nu m as simti bine.

Poti merge cu 1-2 prietene intr-o drumetie la padure, munte, mai bine zis undeva in natura, happy, te duci la un film.
Poti merge la un salon sa iti faci manichiura si pedichiura. Daca ai ceva bani, mergi la un salon si rasfata-te.
Mergi la magazinul tau preferat si cumpara-ti niste haine. O mare parte din oameni se simt mai bine cand au haine noi (mai ales eu rolling on the floor)
Cam astea mai sunt propunerile mele. Ultimele nu sunt locuri unde ai putea sa te duci, dar nu cred ca strica si niste activitati. big grin

Multumesc mult! :*

:* Ma bucur ca te-am ajutat!