| mgtow a întrebat:

Nu reusesc sa inteleg lumea parca e tampita la cap. Stiu ca nu oricine e asa dar mi se pare iesit din comun ca cineva care pare sa fie in aceeasi unda de vorba cu tine dupa un timp zice ca visezi nu e adevarat si alte prostii care le zice de parca vrea sa descurajeze. De exemplu azi vorbeam cu unu despre mine in legatura cu munca vrand sa mai capat experienta pe autotren am vazut unul parcat si am decis sa bag o scrisoare cu numarul meu de telefon sa vorbesc cu omul sa merg cu el pentru vechime nu ma intereseaza de bani, firmele nu angajeaza alta solutie nu e un an de condus pe care il am eu nu ajunge sa mi se zica om cu experienta pe tir. Si zicea te ia dar nu te pune sa conduci ca visezi ba ca va fi gay si cine stie ce iti face... deci innebunise omul si l-am ignorat pentru ca nu imi pun mintea cu prostii, eu de fel nu critic omul daca nu imi convine ceva nu-i zic tin la mine si gata ce rost are sa fi rau mai bine e sa faci un lucru bun. Parca lumea are ciuda te te ia cu rautate in loc sa ofere un sprijin pentru ca in ziua de azi munca nu bate la usa trebuie cautata. As vrea macar sa pot tine legatura cu cineva care imi zice ce faci cum o duci nu unu care raspunde cand pun eu intrebari.

6 răspunsuri:
| mgtow explică:

Pe soferii multi se dau mari si tari dar in realitate nu au nici C laughing eram utilizator acolo pana cand cativa inteligenti se dadeau cocosi si m-am saturat de ei, Gongy si-a patit-o a avut un accident rasturnanduse ala se credea regele soselelor si uite Dumnezeu l-a rasplatit asa cum isi dorea

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce sensibil esti pentru un conducator de tir.

| unknøwn a răspuns:

Refugiu în viaţa profesională creând iluzia eliberării vieţii sentimentale?
Proastă decizie.

| chyccorita a răspuns:

Iziua de azi toti tin cu dinti de un loc de munca, din frica de asi pierde locul de munca multi refuza sa ii ajute pe cei tineri...Prietenul meu este tot sofer de tir ii este foarte greu cu locul de munca straini vor sa le dea romanilor un salariu mult mai mic si problema cea mai mare este experienta ...in fine tu nu trebuie sa iei in seama pe nimeni tu trebuie sa aduni de la toti ce este mai bine.

| chyccorita a răspuns (pentru chyccorita):

In ziua*

| mgtow explică (pentru chyccorita):

Cred ca e pe cont propriu soferul ala sant 2 mertanuri albe cu remorci prelatate albe fara nici-un numar sau un nume de firma pe ele asa poate sant sanse mai mari sa ma ia daca acele autotrenuri ii apartin, frica de ce sa aiba doar santem in strainatate unde sant drumuri mai bune, am deja 1 an pe un volvo fh16 dar simt nevoia sa o iau din loc iar indiferent daca nu imi da bani macar mancarea si dusul sa plateasca si conducem in 2 asa ar ajunge mai repede la destinatie. Doamne ajuta sa fie un om de treaba sa ma ia cu el. Voi in ce tara santeti?