| redrooose a întrebat:

Nu sunt de foarte mult timp pe TPU, insa ii inteleg perfect pe cei care nu ii mai pot suporta pe copii astia care pun si dau raspunsuri tampite, scuzati-mi limbajul. E plin site-ul numai de copilasi de 11-12 ani care incearca sa-si rezolve temele, sa afle nu stiu ce parole pe la jocuri, sa dea milioane si milioane de fundite pentru nimicuri pe care le poti afla printr-un singur click pe net. sunt singura care aceasta "viziune ingusta"?

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Nu cred că ești singura, dar admiterea în comunitate nu e condiționată de nimic, e liberă, și adminii nu pot face față unui număr de peste 300. 000 de astfel de „insecte, viermi ", (care colcăie în această budă) pentru a le reteza din acest cretin avînt.
Poate că sînt pe cale de a mai stîrpi dintre ei dar încă nu au inventat soluția toxică pentru a-i elimina definitiv.
Toți vor să fie luați în seamă, profită de scutul anonimatului și de aici rezultă acest haos.
Toți „ e deștepți".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este o viziune este o realitate dar pe de alta parte nici ne poti face o discriminare legata de varsta celor care acceseaza TPU. Ai dreptate ca multe se pot rezolva cu un simplu click in google dar se pare ca esti mai interesant daca pui intrebarea in TPU.