| Leocerba a întrebat:

Nu vi se pare ca de la o vreme incoace pana si descoperirile nu reusesc sa ne surprinda? ele nu mai sunt in salturi rasunatoare ci gata intuite.
Oare la fel de sceptice si greu de impresionat au fost si generatiile anterioare? Dupa dinamica asta, cei de dupa noi vor fi aproape imposibil de emotionat.
http://vimeo.com/17593192

Răspuns Câştigător
| Dmonik a răspuns:

L-am vazut. Sufocant!

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu ne mai surprinde nimic pentru ca ni s-a defectat noua gandirea.Stim de unde am venit? Stim care e originea vietii? Stim sigur ca nu suntem creati ci ca am evoluat? Stim sigur ca universul este infinit?
Nu stim nimic asta e problemaoh go on
Suntem preocupati ca a crescut pretul benzinei si ca vecina de sus a rupt patul azi-noapte cu barbatu-suraised eyebrows

| Dmonik a răspuns:

Sunt gata intuite? Nu stiu asta, caci puterea mea de a anticipa nu e atat de cuprinzatoare, insa pot sa-ti spun o intamplare:
Acum doi ani, il sun entuziasmata pe cumnatul meu, fascinat de astronomie. Aflasem - nu stiu de unde si cum! - despre o descoperire a unor cercetatori: 40 si ceva de planete, care gravitau in jurul unui alt soare.
El, fara legatura cu vestea fantastica, imi spune ca i-a facut lui tata o ecografie si a observat pe ficat cateva pete suspecte pe care le banuieste metastaze. Nu continuu.
Problemele cotidiene sunt atat de coplesitoare si de antrenante, in sensul ca iti cer implicare totala, incat cu greu ne mai putem manifesta uimirea, surprinderea, admiratia fata de unele aspecte care, la un moment dat nu numai ca ni se par "indepartate", ci fata de care ne dovedim imuni.
Poate gresesc si nu este un fenomen generalizat, dar cu cat suntem mai ocupati, cu atat suntem mai absenti nu numai la anumite descoperiri, ci, din pacate, chiar si la ceilalti, oameni pe care nu-i stim, cu care nu ne "intersectam".
Abia acum urmeaza sa vad filmuletul. Am raspuns alaturea cu drumul, nu? Revin!

| Leocerba explică:

Da! asta-i cuvantul.viitorul pare sufocant.

| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Pai cu ce ma incalzeste pe mine ca se imbogateste x si cu y ca au inventat ceva ce eu oricum nu imi pot permite atata timp cat imi numar banii si constat fara nici un dubiu ca sunt din ce in ce mai putini? Cu ce imi afecteaza mie viata ca s-a descoperit o noua insula in Marea Mediterana atata timp cat nu o sa o pot vedea decat la televizorul care cere si el bani? Imi grabeste mie ziua de salariu o chestiuta rotunda cu niste luminite colorate pe ea vazuta pe cer? Atata timp cat viata e grea pe zi ce trece, am uitat sa mai zambim si sa ne bucuram de frumusetea naturiioh go on

| c0cac0la a răspuns:

Ce ar putea sa ne impresioneze? Genialitatea e de domeniul trecutului. Planeta asta e dominata de bani si sex. De artificialitate si indiferenta.
Si la ce descoperiri te referi? Noul Windows 7? Tehnologie?
Da, ma surprinde cat de infectata a ajuns sa fie mancarea. Cat de indoctrinati suntem. Cate boli au mai aparut „pe piata". Ah si da, ultima surprindere... „mancare la oferta". M-a dat gata.
Pana si anotimpurile si-au schimbat cursul. Haos peste tot.