| MadaAwwr a întrebat:

Nu vi se pare că se exagerează cu homosexuali? Adică aproape tuturor bărbaților le plac femeile, sunt o foarte mică minoritate de homosexuali poate 1 din 30.000 și se face mare tam-tam pe tema lor de parcă ar fi cine știe câți, oare de ce atâta tam-tam pentru că numeri pe degete câți homosexuali sunt în România, și dacă se va legaliza nu se va schimba nimic pentru că sunt o mică minoritate și tot barbat cu femeie va fi marea majoritate. Eu în 27 de ani nu am cunoscut nici un homosexuali niciunde, de auzit am auzit doar de 2 în toată România: Răzvan Botezatu și Emil Rengle atât.

22 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Să știi că nu e ilegal sa fii homosexual nici acum. Problema e una falsă și tine de propaganda estică

| relian a răspuns:

Se exagereaza cu ce anume? Exagereza cei care sunt impotriva lorl sau homosexuali exagereaza?

Parerea mea este, homosexuali exagereaza, cer chestii care nu-s in firea lucrurilor, se vad dati la o parte, se vad marginalizati, dar de fapt este doar in capul lor, asta pentru ca ei nu-s normali si tocmai aceasta anormalitate ii face sa gandeasca asa.

Eu nu as spune unui homosexual ceva, ori sa nu munceasca undeva, dar sa apara in public sa se tina de mina, sa se linga in public, sa ceara sa se casatoreasca legal, sa ceara sa infiezi copii, chestiile astea deja sunt nu mult, is niste cerinte exagerate.

Cum au stat pana acum, acasa la ei sa faca ce vor, chair daca sunt stouti, nu are nimeni nimic cu ei, dar nu iesi public sa ceri chestii ce nici cei normali nu fac.
Vor sa se casatoreasca, adica cei asta? Casatoria este facuta in scop cam tot de procreere, nu doar asa de fantezie, sa tien familia impreuna, sa duca specia mai departe.

Vor sa infieze copii, pana si oamenii normali care nu pot avea copii, cu greu pot infia copii, vin dereglatii astia ca vor copii altora laughing va stati dreacu in banca voastra.

Esti homosexual, vrei copil, du-te ia-ti femeie, ia-ti barbat, fa copii, apoi ai copii.

Ce naiba unde ajungem cu tot dezaxatii astia, in prapastie cred.

Deci nu se exagereaza de loc daca vorbim de cei care nu-s de acord cu ce vor acesti homosexuali, cei care exagereaza sunt ei, homosexuali.

| MadaAwwr explică (pentru relian):

În primul rand sunt foarte puțini mai ales în România ii numeri pe degete, nu cred că statul le va da copii sa înfieze chiar dacă se vor putea căsători legal

| relian a răspuns (pentru MadaAwwr):

Oricum cer drepturi care nu exista, vor sa inventeze pentru ei statu ceva, sa le satisfaca lor mofturile de handicapati naturali. Si in lumea naturala, cei cu astfel de probleme sunt dati la o parte, e si logic, primeaza reprodiucerea nu ce fac ei.

Acesti oameni sunt in afara logici,, in afara naturii, ca om nu ia nedreptati nimeni, sa mearga la munca ca toti ceilanti, acasa pot sa faca ce vor, pe strada sa mearga ca si restul, nu vad ca ar exista probleme, ce ei le inventeaza.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru relian):

Lipsa parteneriatului civil E o problema. Ca se tin de mina pe strada care e problema? Daca vezi doua fete care se tin de mina e ok, dar doi baieti nu. Aha, exact. Daca doi se ling in public, e contraventie, irelevant ca sunt cuplu gay sau hetero. Iar cu infiatul care ar fi problema? Cuplurile de fumatori produc copii fumatori musai? Cuplurile gay produc copii gay? Ah, nu, stai ca astia gay provin tot din familii hetero, logic, deci... intreaga ta logica de mai sus e complet lipsita de logica.

| relian a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Care este problema? Exact aia este problema ca si la religiosi, isi obliga odraslele sa urmeze calea lor.Omul are dreptul sa aleaga, chiar daca este copilul tau, lasi pe el sa aleaga ce sa faca, nul indrumi, fortezi tu ce sa urmeze.
Legat de fumat si alte povesti ce le spui, astea is lipsite de logica, tu esti lipsit de logica nu eu. Nu cred ca taicatu daca fuma, te indemna sa fumezi si tu.Un parinte iti va spune sa nu faci chestii rele, chiar daca el le face.
Nu mai amesteca avioanele cu submarinele ca nu da deloc bine

CUM ADICA ISI OBLIGA ODRASELELE SA... WTH? Tu citesti ce scrii? Cine forteaza ce cum unde? Ai amestecat fumatul cu religiosii cu gayoshii si a iesit mai nimic...

| relian a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mai iesi din casa, iesi de pe net si vezi realitatea din teren. Exact cum auzi, xcei religioși, vorbesc de religiosii aia religiosi, nu de cei care merg la biserica sa fie si ei in rind cu lumea. Asta se intampla daca nu stiai.Dar e bun ca afli, era rau daca nu ai fi stiut sau auzit niciodata.
Atentie am spus religiosi, nu am spus care.

Ii obliga sa mearga la biserica, nu sa devina retarzi ca ei. Macar o parte, fie ea si mica, din odraslele alea, se vor trezi la realitate cand vor deveni adulti si vor incepe sa isi puna intrebari.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca se legalizeaza, vor iesi la suprafata sa-si etaleze sexualitatea mult mai multi decat stim ca sunt. Dar problema nu e asta. Ca pe mine nu ma deranjeaza ce vor sa faci altii in dormitor, la ei acasa. Problema sunt fanaticii aia nebuni homosexuali care agreseaza ceilalti oameni pentru ca nu sunt de acord cu ei. Fix aia care ies in strada cu steaguri si cu tinute exagerat de ridicole. Aia merita oprimati, nu cei care isi vad de treaba lor acasa la ei.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ti se pare ca acum e ilegal? DE CE AR FACE ASTA? Uite, e legal sa asculti metal. Mai vezi uneori omushteni pe strada cu tricouri cu trupe. Majoritatea tricourilor mele sunt cu trupe metal, dar de obicei nu le port pe strada. La fel ca majoritatea prietenilor mei metalisti, ma imbrac cajual si daca e vara prefer culori deschise in general, ca nu mi-e musai sa am tricoul ala misto cu Slayer pe mine ca sa pocnesc de caldura. NIMIC nu ii opreste acum pe heterosexuali/homosexuali/asexuali/aliensexuali/ce mai vrei tu sa isi etaleze sexualitatea pe unde vor ei, atita vreme cit o fac in limitele legii. Eu pot purta un tricou pe care scrie 101% hetero la fel cum si eu pot purta un tricou cu 101% gay. Nu e nimic ilegal nici la mine, nici la ei.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

La orice adunare de oameni, indiferent ca e de rock, parade gay, sau alte evenimente, sunt sanse destul de sesizabile sa inceapa un scandal. De aia sunt trimisi jandarmii pe teren in locurile aglomerate. Tocmai pentru a evita asta. Si in mod normal, orice adunare sau grupare de genul, de obicei este insotita de un act de functionare provenit de la primarii.
Insa daca exista o adunare cum ar fi paradele gay, rock sau alte adunari nesesizabile la primarie, se vor trimite oricum pe teren jandarmi, daca acele adunari au fost semnalate de cineva. Doar ca ele sunt mai riscante, pentru ca de obicei nu sunt organizate cum trebuie si au un risc de scandal mult mai ridicat fata de alte evenimente ( exceptie la meciurile de fotbal ).
Si un om care isi vede de treaba lui si se plimba cu copilul pe strada, poate fi chiar si o victima in cel mai rau caz. Pentru ca oamenii intr-un grup mare, sunt imprevizibili. Mai ales cei cu probleme la mansarda.

In mod civilizat, daca vrei sa ai niste drepturi, ca fiind homosexual, vi frumos cu o petitie semnata de N participanti, si o trimiti mai departe catre organele competente sa o dezbata. Nu te apuci sa iesi cu alti 10-20 de indivizi imbracat ridicol si sa faci scandal pe strada.
Asta nu e normal si ok. Sa influentezi si ceilalti oameni in spatiul public cu prostiile tale. Vrei sa te arzi la dos, fa o petitie, si vorbeste cu statul. Nu te du ca nebunul imbracat in colanti multicolori pictat pe fata sa faci scandal si sa deranjezi spatiul public.

Aglomerate, da? Uite, am fost in 2023 si in 2024 la Rockstadt Extreme Fest, care e cam cel mai mare festival de gen din estul Europei in momentul actual. Romania, Rasnov, ca sa clarific. Am stat de vorba cu un cuplu care de vreo 30 de ani au fost la sute de festivaluri mari din Europa si nu numai. Erau efectiv socati cit de politicoasa e lumea si ca nu se intampla absolut nimic din chestiile nasoale din alte parti. Mai mirosea a iarba pe ici-colea? Bineinteles. Se mai face lumea pulbere cu alcool? Desigur. Batai? Hell, no. Violuri? Coma alcoolica/de la droguri nasoale, gen festivalul ala cu U de la Cluj, cum naiba ii zice? Nope. Am discutat si cu organizatori, si cu jandarmi, toata lumea e super chill. Da, au mai fost de cateva ori niste amuzanti de hoti care intrau pe acolo si ii prindeau dupa maxim 15 minute, ca nu ii ducea capul nici macar sa se imbrace cit sa nu iasa complet in evidenta. Sau acum vreo 3 ani l-au prins pe unul cu un rucsac cu droguri tari, portionate, frumos. Asa, Untold. Erau pe jos de ris si aia de la coada si jandarmii, omul gresise festivalul. Anul trecut erau niste copii mici pe acolo. NU stiu, 4-5 ani. Dormeau cu casti de alea de izolare fonica pe cap pe niste perne. Nimeni nu ii deranja.
In orice grup mare de oameni vei avea indivizi cu probleme la mansarda. Doar ca rockerii, ca sa dau un exemplu, nu au militat vreodata impotriva dreptului altcuiva de a asculta alta muzica, sau de a merge la biserica. Si daca ia foc vreo biserica, nu o sa vezi rockeri care sa vina in public sa zica ca si-au meritat-o crestinopatii aia, cum au fost multiple voci in cazul incendiului din Colectiv.
P.S. Paradele gay la noi nu isi au locul pentru ca nu in strada se cistiga drepturile/simpata oricui. Si mai exista si retardul major al populatiei. Oare citi ar raspunde negativ la intrebarea "Ti-ai mai lasa copilul sa fie operat daca ai sti ca medicul, singurul calificat din Europa sa ii salveze viata, e ateu si homosexual?" dintre astia care se bat cu fundul de pamint ce credinciosi sunt ei? Cu siguranta ar fi un procent peste 0, si asta e infricosator.
Vezi ca ai inceput ok si ai alunecat in retorica retarzilor cu un singur neuron pe final - "Sa influentezi si ceilalti oameni in spatiul public cu prostiile tale. Vrei sa te arzi la dos, fa o petitie, si vorbeste cu statul." Aici nu e vorba de influentat pe altii, sau ca si-o ard in dos, si-o sug reciproc sau isi lustruiesc maciucile si atit (de lesbiene nimic, ca ele ne plac, corect?), ci de lipsa drepturilor unei categorii de contribuabili. Gen am bicicleta, platesc taxe, vreau piste sau macar sa fiu in siguranta in trafic multumita activitatii Politiei. Sint hetero/gay/whatever, vreau parteneriat civil. Uite, asta e buba - nu exista parteneriat civil nici pentru cuplurile hetero.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Eu aici mai mult am vrut sa pun accent pe influentare si deranjare, ca aici e problema. La faza cu taxele si drepturile legale, le dezbati in parlament. E alta mancare de peste.
Eu m-am referit strict la faptul, ca parada respectiva este destul de riscanta. Pentru ca efectiv sunt o grupare de oameni debili imbracati in printese si feministe lesbiene puse pe scandal din start. Tu cand treci linistit pe strada, pe langa ei, sansele sa-ti fluture un debil din asta cu steagul in fata si sa interactioneze cu tine, sunt foarte mari. Si tu ca cetatean roman din spatiul european, ai dreptul sa nu fi deranjat fara voia ta.
Si aici revin din nou: Daca vrei sa obtii un anumit drept ce inca nu exista in constitutie, si crezi ca pe langa tine, mai sunt cel putin un numar considerabil de neindreptatiti, faci frumos o petitie si dai sfara in tara sa se adune lumea la semnat. Ca nu rezolvi nimic daca iesi in strada imbracat ridicol si te plimbi zile intregi in fata parlamentului.

Deci nu, tu nu discriminezi. Oamenii debili pusi pe scandal nu primesc drepturi de adunare/manifestatie, eventual ar trebui sa fie internati sub supraveghere stricta, in functie de cit de debili sunt. Si daca imi flutura un steag ce? Daca se baga in vorba cu mine ce? Il pot ignora, la fel cum fac cu popii sau cu diversi jegosi din politica. Crede-ma ca problema mai mare e cate o adunatura de politruci nenorociti cu stegulete, decat niste poponauti/queer/lesbi/whatever ce or fi ei. Politrucii ma *** din toate unghiurile pe banii mei, comunitatea cu multe litere e pe treaba ei si pe banii proprii si sigur nu vor sa ma f*ta. Tie ti-a facut vreodata avansuri un poponaut? Daca nu si ti-ar face, cum ai reactiona? L-ai lua la bataie? Scuipa? Ai suna la 112? Eu am patit de vreo 2 ori. Am refuzat politicos si aia a fost treaba. Nu s-a intimplat nimic.

| Kufu95 a răspuns:

Și ce problemă ai tu că ei vor să fie așa? Nu poți să mai dormi noaptea de ei sau care e faza?

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Scuze, am crezut că ai o problemă cu ei, am trimis să mi se șteargă răspunsul.

| MadaAwwr explică (pentru Kufu95):

Nu eu alții au probleme cu ei, eu consider că homosexuali pasivi chiar merită respectați, contează să fii om, nu știu de ce are lumea probleme că se va legaliza pentru că sunt foarte puțini, mai multe sunt lesbience și transgenderi decât homosexuali.

| Kufu95 a răspuns:

Pentru că lumea nu își vede de ograda lor cum s-ar zice, chiar dacă ar fi mai mulți homosexuali, nu înțeleg care ar fi problema... fiecare hotărâm cu cine vrem să avem relație, nu altcineva, asta nu înseamnă că ei sunt un pericol pentru societate, dar și din cauza chestiei de se promovează cum că dacă nu ai multe femei la mână înseamnă ca bărbat, nu ești un "șmecher". Există mai mulți homosexuali, te asigur, am cunoscut la viața mea, doar că nu se afișează din cauza acestei societăți, unii într-adevăr nu au știut să se comporte, dar alții sunt chiar niște oameni ok.

Da corect contează sa fii om indiferent de orientare dar sunt foarte puțini nu sunt mulți chiar deloc

Chiar sunt foarte puțini, când eram în liceu ziceau de un băiat care era cu o clasa mai mare că e homosexual că are voce subtire ca o fetiță și se maimutăreste ca o fetiță iar el acum e însurat cu o femeie evident, deci și lumea exagerează foarte mult când un tip are voce subtire și se maimuțărește gata e catalogat drept homosexual.

| Kufu95 a răspuns (pentru MadaAwwr):

Lumea judecă fără să cunoască și un bărbat cu voce groasă și barbă poate fi homosexual.

Întrebări similare