| LupusDei1993 a întrebat:

O intrebare interesanta la categoria aceasta:
"De ce femeile frumoase raman singure?"
Uite raspunsul meu:
La fel si barbatii "frumosi" (ma refer la cei care arata cat de cat bine, sunt curati si traiesc normal) raman de obicei singuri. De ce? Deoarece in ziua de astazi gasesti din ce in ce mai putini oameni sinceri si de incredere, exista si multa insecuritate, spre exemplu: "vai...nu sunt destul de frumos/frumoasa ca cel/cea de la tv..."

Dar mai ales, femonemul Gaming-ului ce acapareaza mai toti baietii din generatia asta de acum, si unele fete.
Depresia cauzata de social media ce are drept scop sa stoarca cat mai mult timp din noi.
Si altele.
Voi ce spuneti, de ce femeile frumoase raman singure? Sau chiar si barbatii?

Răspuns Apreciat de Editori
| Delilahhh a răspuns:

Nu cred că e vorba de frumusețe cat este vorba de principii sănătoase și respect față de propria persoană. Astfel de oameni nu se cupleaza/căsătoresc doar ca sa nu fie singuri, pentru că trag rudele de ei sau fiindcă li se pare că rămân în urma, ci până ajung să cunoască un om nou pe care să îl iubească cu toată inima, se concentrează pe a deveni cineva, pe a pune rădăcini într-un pământ fertil, care va da roade mai târziu pe toate planurile.

Despre bărbații din zilele noastre... Mi se pare că cei mai mulți dintre ei se maturizează mult mai târziu. Înainte mai era armata cea care, probabil le insufla anumite calități într-un timp mai bun. Astăzi da... exista jocurile, prieteniile daunatoare, lenea și si daca nu e vorba de ele neapărat, responsabilitatea e oricum un cuvânt înfricoșător. Bărbații asumați, serioși(pe toate planurile) sunt rar de găsit. Acum fie ei frumoși sau nu. Frumusețea nu e la fel de importanta ca inima. Oamenii azi sunt individualiști, mai mult o aparență iar oamenii transparenți, cu suflet mare, care vor să iubească sincer și vor doar iubire de la partener sunt, repet, putini.
În curând vom cunoaște iubirea pură doar din cărți.

Social media, alta poveste. De influențat ii poate influența doar pe cei slabi. Chiar și pe ei îi mai poate aduce la abateri dar oamenii care se cunosc și știu ce își doresc sau de ce e totul așa cum este, vor reveni la realitatea lor degrabă. Da, e trist să fii singur când știi că ai atâta siguranță și iubire de oferit dar masa media nu e realitatea oricum și nu ar trebui sa insemne atât de mult în sufletul unui om. De ce nu nimic!?!

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Dar mai ales, femonemul Gaming-ului ce acapareaza mai toti baietii din generatia asta de acum, si unele fete." - nu cred ca e un numar atat de mare de baieti sedentari din cauza gaming-ului, iar daca nu ar fi gaming-ul, ar fi alt hobby, si tot ar acapara acel timp. Oamenii cu hobby-uri sunt mult mai ok decat 'saraciile' fara. Cine nu-si "pierde" timpul cu ceva din placere, de obicei e cam prostut, iar aici am exemple vii, printre apropiati.

"Voi ce spuneti, de ce femeile frumoase raman singure? Sau chiar si barbatii?" - eu le vad destul de cuplate. Intr-adevar, cunosc si singure, dar intr-un numar mult mai mic. De ce sunt eu singur, asta nu mai stiu laughing
Probabil astept ceva perfect.

| LupusDei1993 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Foarte putini folosesc gaming-ul spre ceva util, dar marea majoritate de gameri folosesc acest hobby inutil.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru LupusDei1993):

Pai gaming-ul e la fel de util ca statul la sucuri de 12 lei, in centrul vechi. Adica nu e util, dar poate fi placut.

| DoarBogdan a răspuns:

Deci stai stai, ai pus o intrebare si ti-ai si raspuns?
Pai daca am scrie si noi ceva, ti-ar placea sa ti se schimbe parerea ta? Nu cred. Ca altfel nu ai mai fi scris asta.

Este scris undeva ca femeile frumoase raman singure? Cum vine asta?
Fiecare femeie, atat frumoase pentru anumite persoane cat si urate pentru altele (in sensul ca frumos este o notiune abstracta, nu trebuia sa spui asta), o sa stea langa cine trebuie sa stea. Nu este o tipologie. Fiecare traieste langa cine ii este dat sa traiasca.
La ce ai zis tu acolo, cred ca oricine daca sta sa se gandeasca ar deduce la prima vedere ca ai o problema cu asta, cu fetele frumoase sau urate. Sau ca tu esti frumos/frumoasa si singura/singur. Ca nu te apucai tu sa faci asa un studiu fara motiv. Sau poate iti trebuie asta la lucru. Cine stie...
Numai bine big grin

| LupusDei1993 explică (pentru DoarBogdan):

In cazul in care locuiesti sub o piatra, DA, era intrebarea asta chiar in trending, IN CATEGORIA CONVERSATII.

| GirlOnline81 a răspuns:

Frumusețea, in unele cazuri, nu poate compensa caracterul unui om.

| Sindbad a răspuns:

Eu nu am observat fenomenul asta, ca femeile frumoase sa ramana singure. Voi l-ati remarcat obiectiv sau doar vi se pare?

| Aube a răspuns:

"De ce femeile frumoase raman singure?"
Pentru ca barbatii, stiind cat de pofticiosi sunt ei cand e vorba de femei, se tem. Se tem ca daca au nevasta frumoasa, sa nu cada ispitelor altor barbati care poftesc la ea. Isi iau femei urate ca sa fie siguri ca altii nu o doresc. Si cele frumoase raman nemaritate.
Dar barbatii se inseala. O femeie urata cedeaza mai usor. Ea gandeste asa: nimeni nu se uita la mine. Daca mi s-a ivit acum ocazia, de ce sa o pierd? Bine, asta daca femeia nu este serioasa.

| DevaPathPain a răspuns:

Mor, "femonemul Gaming-ului". Asta crezi tu ca e problema, sau una dintre ele? laughing

Nu exista "femeile frumoase". Sau exista si vorbim despre absolut toate, la fel si la barbati. Nu exista oameni urati, frumusetea e relativa, e in ochii privitorului. Aceeasi persoana poate fi splendida pentru cineva si hidoasa pentru altcineva.
Ramane singur numai cine vrea, nu are nicio relevanta niciun alt aspect.

| Sindbad a răspuns (pentru DevaPathPain):

Nu exista femei frumoase si nici frumsete in general?! Cand te picneste soarele in cap ajungi sa zici si bazaconii d-astea...

Întrebări similare