nony
| nony a întrebat:

Ok, am dublá personalitate straight face Nu-i grav, nu? Adica, cateodata vorbesc cu voce tare si sperii lumea pe stradá. Bun, analizand toate metodele de tratament am ajuns la concluzia ca sunt iremediabil.Se pune ca imi dau palme atunci cand ma enerveaza... ála?
¨Bai, ce zici má de mine¨?
Scuzati-ma, asta nu am vrut sa scriu.
¨ Terminá ma cu prostiile si nu mai spune la toatá lumea ca tráiesc ináuntrul tau, esti prost?¨
Scuze sad nu ma lasa sa sterg randurile
¨Si acum ce o sa se intample, cine o sa scrie de acum inainte? O sa-i bagam pe toti in ceatá laughing ¨
Auzi ma, nu bagam pe nimeni in ceatá, tu o sa dispari si o sa ma lasi linistit
¨S-o crezi tu, ma! N-ai scápare ¨

Am pus-o, cum scap?

9 răspunsuri:
| GraiFruYt a răspuns:

Pai eu mai mult cred caci tu ai dat exemple de dubla ta personalitate. Ei bine si eu cite o data vorbesc singura cu mine insa nu ma cert cu mine(Adica cate o data). Eu astfel de parc as vorbi cu o prietena.Eu astfel imi caut cai de rezolvare a unor probleme insa la tine e mai grav.De ex:Eu mergind pe strada:
"-Chear mai sunt si eu prosta de ce am spus-o asa?
-Ba nu ...nu sunt proasta el singur ma saturat.
-Sunt proasta>
-Nu!
-Da!
..."

Si tot asa pina ma gindesc la altceva sau cineva.

Insa cate o data si la mine e grav...

Pentru a vorbi ai putea sa imi dai Skupe tau sau Messange?

Pls

| Elena1234456 a răspuns:

Nu scapi.Asta esti tu, accepta-te asa cum esti.Si eu am dubla personalitate: eu timida si eu aiurita big grin - adica ba vorbesc prea mult, ba prea putin, ba sunt curajoasa, ba sunt inconstienta. Uneori sunt foarte timida alteori foarte zapacita.Aici pe TPU pot fi eu in adevaratul sens al cuvantului big grin.

| CuvinteFaraSens a răspuns:

Incearca sa iti vezi partile tale frumoase si mersul firesc al vietii, dubla ta personalitate s-a "creeat" din cauza nesigurantei si probabil pentru ca nu esti sociabila, te-ai inchis in tine si asta a degenerat totul. Te-ai gandit la un psiholog?big grin...scuze de idee daca te deranjeaza

| Gabriela_2162 a răspuns:

Ar fi cazul sa consulti un medic pshiatru el te va ajuta cu siguaranta. U ai veva psihic trebuie sa urmezi un tratamnet. Cu toate ca esti expert TPU ai toate acestea?

| lia a răspuns:

Lasa-l mai sa vorbeasca! Poti sa-i dai si un nume. Propun "Adrian, prietenul tau imaginar", ce parere ai? laughing
Si apoi, daca el te paraseste, iti dai seama cat de singur ai sa te simti?
De ce nu ti-ai ales si tu o femeie sa-ti tina companie? tongue

nony
| nony explică:

@Lia
Pái cum sa-l las, ma invata numai la relehee hee Uite ce-mi propune @alinutzzza, sa ma bag in camasa de fortzá si sa ma internez big grin
¨alinutzzza, cand ti-oi da douá palme... ¨ scuze, scuze, era celálaltwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce chestie! Doare?

| Barajag a răspuns:

Si eu sufar la fel ca si tinebig grinSi acum uite ce zice cealalta Ursulikahee hee
Fata, iar te gandesti la sex, mai termina odata, gandeste-te si tu la altceva, ori vrei sa-ti dau doua palme sa te trezestilaughing
Hai bine, de acum incolo sunt cuminte si nu ma mai gandesc la prostii:-Ma ierti?hee hee
Si uite asa terminam intr-un mod maleabil fara palmehee hee

| AndutzaAndu a răspuns:

Şi eu, ca şi @SoL, odată sunt aiurită şi timidă, altădată sunt mai îndrăzneaţă şi aşa mai zăpăcită laughing.
Pe TPU sunt pur şi simplu EU big grin.