Pai eu mai mult cred caci tu ai dat exemple de dubla ta personalitate. Ei bine si eu cite o data vorbesc singura cu mine insa nu ma cert cu mine(Adica cate o data). Eu astfel de parc as vorbi cu o prietena.Eu astfel imi caut cai de rezolvare a unor probleme insa la tine e mai grav.De ex:Eu mergind pe strada:
"-Chear mai sunt si eu prosta de ce am spus-o asa?
-Ba nu ...nu sunt proasta el singur ma saturat.
-Sunt proasta>
-Nu!
-Da!
..."
Si tot asa pina ma gindesc la altceva sau cineva.
Insa cate o data si la mine e grav...
Pentru a vorbi ai putea sa imi dai Skupe tau sau Messange?
Pls
Nu scapi.Asta esti tu, accepta-te asa cum esti.Si eu am dubla personalitate: eu timida si eu aiurita - adica ba vorbesc prea mult, ba prea putin, ba sunt curajoasa, ba sunt inconstienta. Uneori sunt foarte timida alteori foarte zapacita.Aici pe TPU pot fi eu in adevaratul sens al cuvantului .
Incearca sa iti vezi partile tale frumoase si mersul firesc al vietii, dubla ta personalitate s-a "creeat" din cauza nesigurantei si probabil pentru ca nu esti sociabila, te-ai inchis in tine si asta a degenerat totul. Te-ai gandit la un psiholog?...scuze de idee daca te deranjeaza
Ar fi cazul sa consulti un medic pshiatru el te va ajuta cu siguaranta. U ai veva psihic trebuie sa urmezi un tratamnet. Cu toate ca esti expert TPU ai toate acestea?
Lasa-l mai sa vorbeasca! Poti sa-i dai si un nume. Propun "Adrian, prietenul tau imaginar", ce parere ai?
Si apoi, daca el te paraseste, iti dai seama cat de singur ai sa te simti?
De ce nu ti-ai ales si tu o femeie sa-ti tina companie?
@Lia
Pái cum sa-l las, ma invata numai la rele Uite ce-mi propune @alinutzzza, sa ma bag in camasa de fortzá si sa ma internez
¨alinutzzza, cand ti-oi da douá palme... ¨ scuze, scuze, era celálalt
Si eu sufar la fel ca si tineSi acum uite ce zice cealalta Ursulika
Fata, iar te gandesti la sex, mai termina odata, gandeste-te si tu la altceva, ori vrei sa-ti dau doua palme sa te trezesti
Hai bine, de acum incolo sunt cuminte si nu ma mai gandesc la prostii:-Ma ierti?
Si uite asa terminam intr-un mod maleabil fara palme
Şi eu, ca şi @SoL, odată sunt aiurită şi timidă, altădată sunt mai îndrăzneaţă şi aşa mai zăpăcită .
Pe TPU sunt pur şi simplu EU .
Mirunaa002 întreabă: