anonim_4396
| Anonim întreabă:

Pana la urmă ce sunt Reddit și Tinder? Nu le-am înțeles niciodată.

3 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu stiu ce fel de aplicație este Reddit.
Tinder este o aplicație de dating.

| NotNamed a răspuns:

Reddit este un site web de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri, unde membrii înregistrați ai comunității pot plasa conținut, cum ar fi postări textuale sau legături directe. Utilizatorii înregistrați pot vota postările (cu apreciere pozitivă sau negativă). Postările sunt organizate după domeniul de interes, în așa-numitele subreddit-uri. Subreddit-urile au tematici diverse, cum ar fi știri, jocuri, filme, muzică, cărți, fitness, alimente și partajarea imaginilor.
Reddit funcționează doar pe grupuri, pe pagina principala nu iti apar conținuturi personale, doar cele din grupuri. Cand ai o problema tehnica de ex cu un program, joc, sistem de operare gasesti rezolvări pe reddit. Sunt grupuri special facute pentru asta. Pt asta a devenit popular redditul in mare parte. Grupurile ajung sa aiba si 25 de milioane de utilizatori.

| David00368866 a răspuns:

Reddit este un site, si au si aplicatie, unde lumea posteaza tot felul de chestii, poze, videoclipuri, discutii. Poti cauta si tu pe Google sa vezi cum e Reddit, are foarte multe categorii.
Tinder este o aplicatie ca si Badoo, pentru relatii, o aplicatie de dating, iti pui poza ta, o descriere despre tine, si atunci tu iti alegi ce fete iti plac, si daca si ele te plac pe tine, o sa iti spuna aplicatia, si atunci puteti vorbi intre voi.