anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Părinții mei ( tata)mă enervează la culme.Nu mă lasă să merg nicăieri,cu toate că-s la sat.El crede că copiii de acolo mă bat,mă strică etc. Acum înțeleg că are dreptate, dar nici măcar nu mă lasă la magazin, fotbal (cu amicii mei ), iar terenul de fotbal e la 3 case distanță.Nu înțeleg,ce crede că mi se poate întâmpla? În satul meu nu au fost accidente cu mașini de ani buni. Dacă îi zic ceva,îmi întoarce vorba cu „Taci din gură!",iar dacă mai zic ceva,țipă de aud vecinii. Sunt foarte trist, nici măcar în excursii cu școala nu mă lasă.Ce să fac ca să mă lase și el? Adică, am 11 ani, nu sunt unul de 6 care pățește accidente de orice gen?

Ce să-i zic?
Ce să fac?
Când și cum fac că eu mor acasă de plictiseală.

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce vreajeala pe tine,faci pe victima, vinovata, ori nu iti dai seama ori joci teatru, mai si te intrebi ca de ce ti-am scris ca mai dezamagit in ultimul timp, toata ziua te plangi pe TPU de cat de rea e lumea si cica lipsita de incredere si cica ce mentalitate am, cat despre tine | Trag2Dșimori3D tu ai spus sa te banez am mesajul tau, deci de ce te miri acum, ai uitat

Și pe mine m-a ignorat așa fără motiv. Am stat toată vara lângă serverul lui, și face „in ultima vreme m-ai cam dezamagit", deși nu știu ce am făcut. Și eu mi-am puierdut toată vara cu tine și-mi zici că te dezamăgesc? W mentalitatea unora.

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Cine pe cine face vrăjeală? Tu ai început,ok? Din fericire am găsit întrebările la care tu ai început cu jignirea.Tu ai auzit de liberul arbitru? Doresc s-o iau spre creștinism,studiez în fiecare zi Biblia,nu prea sunt priceput,dar învăț.Tu ce prostii faci la știință? Ce e așa interesant să stai degeaba și să faci experimente care în veci nu reușesc? În loc de fotbalist,muzician, informatician, tu ai ales știința, MARE LUCRU.Pe discord, ți-am dat permisul ca să mă banezi doar ca să am dovada că ești un laș, și dacă tot ești om de știință, normal că ai fi avut argumente.Tu doar fugeai de adevăr.Eu mi-am bătut joc de știință pentru că și tu ai făcut-o cu creștinismul.Tu mă contrazici cu niște motive banale.

Frate,cică tu m-ai dezamăgit, mă lași? Chiar îmi place că măcar am ceva de făcut vara asta.Cât despre servere, când ești aici ești pe TPU, când ești pe discord ești pe discord, punct.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu stii ca la varsta ta ai nevoie de acordul parintilor tai sa intri pe TPU?

Că cine zice, tu?

Ce are dacă intru? Oricum nu e mare lucru

Obligaţii la înregistrare

Este interzisa inscrierea minorilor cu varsta sub 12 ani. Pentru minorii cuprinsi intre 12 si 16 ani (neimpliniti), TPU.ro solicita acordul parintilor/tutorelui in vederea inscrierii.
Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi complete despre persoana sa atunci când completează formularul de înregistrare pe portal, la crearea unui cont de membru pe portal şi la accesarea serviciilor. În cazul în care există suspiciunea că aceste informaţii nu sunt reale, administratorul îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restricţionarea accesului poate însemna ştergerea contului şi a tuturor informaţiilor pe care acesta le conţine, ştergerea opţiunilor definite şi înterzicerea accesului la toate serviciile.
De asemenea, utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere civilă şi penală pentru informaţiile pe care le transmite sau le publica pe portal. FreeRoad SRL nu are şi nu poate avea nici o responsabilitate juridica faţă de informaţiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

Și? Sunt copii mai mici decât mine, au zis-o și ei, și sunt pe TPU,

| Helper07 a răspuns (pentru RAY):

Nu-l raporta mai. Are nevoie de ajutor.

Nu vorbeam cu tine, nu te grabi cand scrii

Cum nu vorbeai? Răspunsul tău arată clar că vorbeai spre mine

Ce vreajeala pe tine, faci pe victima, vinovata, ori nu iti dai seama ori joci teatru, mai si te intrebi ca de ce ti-am scris ca mai dezamagit in ultimul timp, toata ziua te plangi pe TPU de cat de rea e lumea si cica lipsita de incredere si cica ce mentalitate am, cat despre tine |

tu nu vezi ca folosesc adjectivele la feminim

Vrăjeală ești tu singur. Unde mă plâng toată ziua te TPU? Hai zi, miștocare

Nu crezi că știința te-o spălat pe creier?

Omule nu vorbeam cu tine, nu intelegi

Da cu cine vorbeai, cu caii verzi pe pereți?

Ce te interesează? Probleme personale

| RAY a răspuns:

Am descoperit

| Celcestietot a răspuns:

Spune-i că faci ceva ce ii place lui în schimbul la a te lăsa afara. Poate merge așa, cine știe.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Bă ...La asta nu m-am gândit.O să încerc

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Te înțeleg și eu, înțeleg oarecum cum e ca ai tai sa nu aibă incredere in tine dar lasă-l, mai bine începi sa îl minți, la urma urmei la un moment dat trebuie sa încetezi sa te mai supui lui sau maicati așa! Incearca sa dai impresia ca ești de acord cu ce zic ei și când nu ești acasă fii cine vrei tu sa fii! vrei sa mergi la fotbal cu colegii? vrei sa te duci la un coleg sa te joci fortnite sau ce va mai Jucați voi? e ok, ai tai acum de ce sa știe? inteleg ca sunt protectori și mai autoritari fiindcă așa au fost învățați dar daca nu pot avea incredere in tine la vârsta ta sa mergi la magazin sau undeva la 3 ulițe distanță eu zic ca e mai bine sa ii minți și sa îți trăiești și tu Copilăria cât mai ai timp! poate la adolescenta vei fi tratat altfel, stiu bine ce zic! o sa ai după regrete ca nu ai încercat sa fii independent de mic, nu fa ce greșeli am făcut eu, am învățat ca nu tot ce zic părinții e bine și ca in viata trebuie sa înveți singur! mi-as fi dorit sa mi se fi spus și mie astea dar na asta e viața! Nu mai ești chiar un copil! esti in clasa a 4-5 știi și tu cum funcționează viața, mai ales ca ăștia de vârsta ta au acces așa la informații de pe net!
Daca te duce mintea și nu esti ușor influențabil vei ajunge bine, oricum la 18 nu o sa îți mai pot face nimic, si apoi tu pana atunci mai mult ca sigur vei mai chiuli cu colegii sa va Distrați și ei vor crede ca tu stai mereu la școala!

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Și tata mereu urlă la mine, etc. E și profesor și poate de asta n-am prieteni din satul meu.
Așa că suntem aproape din aceiaș situație, nu știu ce să facem.

| Helper07 a răspuns:

Nu e intelept sa te tina inchis in casa(sau ma rog, in apropierea ei) insa probabil ca problema nu e la el ci la tine.

| anonim_4396 explică (pentru Helper07):

Cum adică?

| Helper07 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu te cunosc in viata reala ca sa-ti spun ce ar fi neinregula cu tine dar poti afla singur. Te-ai gandit s-o intrebi pe mama (ta) asta?

Da,am întrebat-o, dar nu la ea e problema.Ea e de acord, dacă și bulangiul de tata e de acord

Limbajul te da de gol. Poate ca nu lasa in lume ca sa nu-l faci de ras.

Nu zic nimic în lume pentru că nimeni nu mă cunoaște, nu aveți ce-mi face.Și dacă zic, ăia au suflet bun și nu mă zic, ca să nu am probleme.Da tata e chiar bulangiu, habar n-ai ce mi-a făcut

Tu nici nu sti de ce nu te lasa si il jignesti. Fiind parinte stie ce e mai bine pentru tine, incearca sa vezi lucrurile prin ochii lui. Intreaba-te: : ma, ce am facut eu ca sa fie si tata mandru de mine?

De multe ori l-am făcut fericit, dar el tot nu mă lăsa.Tu nici nu știi ce lucruri mi-a făcut, dacă ți le-aș zice, am vedea

Tatal tau bea? Daca da, atunci mai inteleg. Insa tu pari genul copilului care crede ca doar el are dreptate si doar el stie ce-i mai bine pentru el cand de fapt nu e asa. Renunta la imaginea de victima pe care ti-o faci si privind cu ochii limpezi lucrurile, vei intelege de ce face tatal tau asa ceva.

El nu bea și nici nu fumează, dar are probleme cu nervii și mereu îi crește tensiunea. Doar aștept să moară, ca să pot să mă mai bucur și eu de viață

E un gand oribil ce spui. Esti asa de plin de mandrie ca nu-ti pasa de tatal tau ci dinpotriva, astepti sa moara. Tu chiar vrei sa ajungi in Rai? Ei bine, nu conteaza ca nu ai comis pacatul de neiertat, te condamni singur la moarte.

Tu știi măcar ce mi-a făcut ăsta?

Nu-mi pasa. Isus uraste pacatul nu pacarosul si ne indeamna sa facem la fel. Cine esti tu sa-ti judeci parintele care te-a crescut? Si cum iti poti dori moartea acestuia? Dumnezeu sa te judece.

Vrei să-ți zic ce lucruri a făcut? Dar îți zic în privat

Ok.