|

Pe net apar din ce in ce mai multe pagini care fac competenta la vanzarea unor papusi sexuale, evident chinezarii de 2 lei care arata destul de bine laughing. Cine stie cat rezista in pat (luni, ani na)? E cineva de acord cu mine anumite corporatii sunt in spatele producatorilor (noua ordine mondiala), desigur care influenteaza scaderea natalitatii? Daca s-ar dori cresterea nr de nascuti guvernele din intreaga lume ar oferi facilitati si bani, un apartament, casa nu stres, datorii si asa mai departe.

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce are natalitatea cu faptul ca tu nu stii sa-ti intemeiezi o relatie care, implicit va duce, daca vrei, la o casatorie si la cresterea natalitatii?
Papusi sexuale cumpara doar cei obsedati.

| explică (pentru darrio2007):

Ceva la mijloc este. Altfel s.ar interzice comercializarea lor, multi se chinuie sa isi gaseasca partenera pe viata de aia aleg fie artificiala fie singuratatea. Tu ai fi in stare sa te casatoresti si cand naste copilu sa zica nu te iubesc afara din casa? Sa pierzi mii de lire sa stai pe drumuri?

| a răspuns (pentru mgtow):

De unde ai scos acest exemplu cu dat-ul afara din casa daca naste? Aia e proasta sa renunte la o sursa de venit? Pari sa vorbesti din auzite.
Nu ai trecut prin situatii de-astea, din cate observ.

| explică (pentru darrio2007):

In Spania asa fac si in uk e la fel. Nu am trecut din fericire si sant precaut. Multe sant pe interes nu ai de unde sa stii care e aia intreaga la cap, prefera casa si pensia alimentara la copil multe din ele

| a răspuns:

Ce treaba are natalitatea cu asta? Iti dai seama ca aia care isi cumpara asa ceva sunt in general barbatii care nu sunt in stare sa-si gaseasca pe cineva, deci ce natalitate cand oricum n-ar avea cu cine sa faca copii?

| explică (pentru Adry05):

Eu cred ca are pentru ca e un fel de a influenta oamenii sa lase femeia pentru ceva artificial incurajeaza prin reclame sau alte medii oferte etc.

| a răspuns (pentru mgtow):

Nu cred ca vreun om normal la cap ar prefera o bucata de plastic/silicon, din ce o fi facuta, in detrimentul unei alte fiinte vii.

| a răspuns:

Scorbura de copac, gaura în scândură, sora lui aia cu ceasul, păpușa de cauciuc, escorta, iubita. Acestea sunt etape și opțiuni. înafară de altele care nu se pot spune și pronunța aici.
Nu e treaba guvernului. Ce are sula cu prefectura?
De noua ordine mondială este nevoie, că acum e dezordine.

| a răspuns:

Tu nu trebuie sa pui botul la aceste pagini evitale.

| a răspuns:

Ma da unii nu va mai lasati atât de influentati de ce vedeti pe net, in tarile supra-dezvoltate femeia are bani se poate intretine calumea, cresc pretentiile si majoritatea de acolo sunt niste pãmpãlai de aia sunt lasati.
la noi Româncele sunt feminine, fete cuminti, frumoase, submissive Dar sarace, cum dracu sa nu fi in stare sa nu fu.ti nimic? Vin americanii, nemtii, turcii sa ne fure noua Romancele si vrei ca noi sa o dam cu papusi din siliconlaughing cat de penibil sa fi.

| explică (pentru Morbid):

Habar nai cati americani isi cumpara asa ceva. Mai penibil e ala care nu are bani pentru siliconata. Romance cuminti laughing esti cam adormit tu. O groaza de panarame are tara la fel cum e in toata lumea.

| a răspuns:

laughing, nu cred ca au treaba intre ele. oamenii doar incearca sa isi vanda produsele.