| Celcestietot a întrebat:

PENTRU BAIETI : Cunosc persoane cu voci fie putin mai subtirele, fie mai groase. Vreau sa va intreb voua cand vi s-a schimbat vocea, pe la 14 ani, pe la 18, pe la 24 etc? Povestiti experientele voastre. Discutia nu are scop ofensator, doar informativ happy.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De cand eram mic aveam vocea groasa, dupa cand eram la liceu ma suna diriga la telefon si vorbeam cu ea ii spuneam ca sant tatal lui x ma credea si imi zicea tot ce trebuia fara sa afle ai mei nimic. Vocea o aveam la fel ca a lu taicameu laughing

| Drimmero a răspuns:

Nu am avut niciodata vocea subtire, de fata, nici nu stiu cand mi s-a modificat, in jur de 13-14 cred ca a inceput procesul. Am vocea barbateasca, nu am fumat,, adica nu am vocea ragusita, e pur si simplu matura. Multi au modificari a vocii in care vocea le joaca feste, ba au episoade cand e groasa, ori ragusita, ori e subtire pana isi gaseste echilibru.

Mi-am dat seama ca am vocea modificata cand ascultam unele inregistrari, mie unul nu-mi suna cine stie ce,, altii m-au sesizat ca mi s-a ingrosat vocea, s-a mai ingrosat o data dupa liceu.

| Endoryus a răspuns (pentru Drimmero):

Inregistrarile sunt o prostie mare. Acum 4 ani era moda la Trivia, toti isi inregistrau vocea si o puneau pe site. Se radeau dupa si cu fundul ( ei de ei) ca se auzeau ca naiba. Conteaza si ce microfon ai, ce program, etc.

| Drimmero a răspuns (pentru Endoryus):

De acord, ma aud diferit si de pe telefoane diferite, uneori ne poate suna vocea frumos, alteori poate sa fie totul haotic/

| Endoryus a răspuns (pentru Drimmero):

Eu ma aud prea subtire de pe unele telefoane. Ca un gay.

| Drimmero a răspuns (pentru Endoryus):

Cel mai bine e sa te inregistrezi avand casti, te auzi mai izolat si mai ok.

Oricum, niciun dispozitiv nu iti arata 100% vocea pe care o ai.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

A inceput sa se ingroase brusc, pe la 13 ani, cred.
Dar inca se modifica (am 26).
Nu am fumat.

Răspuns utilizator avertizat
| Endoryus a răspuns:

A incept de pe la 14 daca imi amintesc bine. Multi spuneau ca mi s-a ingrosat. Dupa 19 lumea a incetat sa ma mai tampeasca ca o am groasa. De fapt, devenise placuta. Acum ce stiu eu? Mie nu mi se pare nici una, nici alta. Normala.

| arda234567 a răspuns:

Iti raspund eu la asta, nu conteaza daca esti fata sau baiat ci conteaza ce rasa esti. Pentru ca la negrii da au vocea groasa si cand sunt copii, iar barbatilor albi nu li se ingroasa vocea. Eu stiu cazuri de incurcaturi, in care copiii sunt considerati adulti si invers, din cauza la rasa. Si persoanele care baga chimicale in corpu lor, le "accentueaza dezvoltarea".(si la fete si la baieti)
Asta e adevaru, si o poveste despre albinism, care spune ca ar fi un defect la adn, si ca toata rasa alba a pornit de la un singur albino.
Nu stiu despre vietile si familiile altora, dar bunicii "negrii" nu sunt asa de la batranete.
Daca nu ai culori deschise si probleme cu pielea cand stai la soare, nu esti alb ci mix.

| Celcestietot explică (pentru arda234567):

Nu stiu ce sa zic cu rasa, uita-te aici la vocea copilului :

https://youtu.be/1eWdbMBYlH4?t=85

Chimicale de la fumat sau provenite din alte surse, da, pot schimba vocea. Stiu si eu cazuri in care copiii erau confundati cu adultii, dar nu neaparat din cauza rasei.