| Valentina8 a întrebat:

Poate pare o intrebare stupida laughing insa ce fac cand nu mai am timp? Am o gramada de invatat, am de facut zilnic curat in casa (curat, spalat calcat haine) merg la scoala fac si sala, vreau si timp pentru mine cum ar fi sa citesc o carte linistita sau sa am timp sa-mi aranjez parul intr-un fel iar seara (tarziu oricum) cand ies sa nu fiu atat de obosita (mai mult psihic ca ma stresez) si doresc sa dorm si eu macar 7 ore pe noapte laughing
Cum fac sa am mai mult timp? Pare ca 24 de ore nu-mi ajung si nu pot exclude activitati caci sunt toate importante, ma trezesc si devreme. Va ragasiti careva?
De un an si ceva e asa si simt ca pur si simplu timpul nu-mi ajunge.
Am ajuns sa ies seara cu iubitu in ultimu hal imbracata cu ceea ce prind la prima mana cu parul niciodata aranjat cu ochii rosii, bine ca inca n-o scapat laughing El imi zice sa nu mai fac atat de mult curat ca eu tind sa fac totul prea perfect si asa e pentru mine orice trebuie sa straluceasca, pare o boala insa chiar nu pot sa nu ma implic in curatenie atat de mult.
Va rog un sfat, vreo idee orice (locuiesc cu mama mea dar ea de dimineata la 5 se trezeste pentru munca si ajunge foarte tarziu seara, de aceea nu vreau sa o las pe ea cand vine de la munca obosita sa faca treburile).
Multumesc anticipat laughing

Răspuns Apreciat de Editori
| BeaTMaN696 a răspuns:

Nu iti gestionezi activitatile cum trebuie dupa parerea mea. Nu trebuie sa faci zilnic curat in casa adica serios acum daca faci azi curat mai ce mai poti curata maine? rolling on the floor)).
Nu ai timp pentru ca sunt unele lucruri care nu isi au rostul in programul tau de activitati. Curatenia o poti face o data la 4 zile as spune pentru ca sincer daca faci curat cum ai scris "sa fie totul perfect" intervalul de zile ar creste intre curatenii.
Spuneai de sala, invatat si scoala. Axeaza-te pe scoala si invatat dar nu te stresa prea tare, aloca-ti doua sau trei ore maxim pe zi de invatat in fiecare zi, poti lua o pauza sambata si duminica.
Sala la fel ar trebui sa mergi recomandat de 4 ori pe saptamana maxim 5 de ex: luni, marti, miercuri(liber), joi, vineri, sambata duminica(liber). Timpul petrecut la sala depinde de programul tau.
Daca ar fi sa faci cum am sugerat ai avea mult mai mult timp liber si nu ai fi la fel de stresata mai ales ca poti dormi mai mult.
Sper ca te-am ajutat sa iti organizezi mai bine activitatile si sa renunti la curatenia in fiecare zi (incearca o data la cateva zile). rolling on the floor

2 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

O, dar felicitari. (speli si calci haine in fiecare zi? :/ )

Daca vrei mai mult timp liber, renunti la aceste activitati. Sau nu le faci zilnice. Sunt eu sigur ca intr-o zi, tu nu mergi la sala, nu speli si nu calci. Atunci nu ai timp?

| Emma30555 a răspuns:

În ziua de azi mulți se confrunta cu lipsa de timp. Sfatul meu este sa mai lași unele lucruri care nu sunt importante și pe alta zi, trebuie sa ai priorități, iar într o zi lasă curățenia și aranjează te pe tine, în weekend fa ți timp sa te apuci sa citești o carte