| Tkfus a întrebat:

Poate sunt subiectiv, însă cred că femeilor nu li se par super atrăgători bărbații aia care fac sala, super lati in spate cu ditamai brațele, adică bine, li se par fata de alții, însă cred că nu reprezintă un etalon. Voi ce credeți? Și mai am o întrebare, dacă bărbații se uita după sani și fund la femei, femeile se uita tot la astea la bărbați? Vor și ele sa aiba bărbații talie subțire și fund mare? Că eu n-am de când mă știu așa ceva

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Multe tin cont de fizicul omului asa cum se uita la masina daca e una smechera il considera important descurcaret si cu bani. Altfel daca umbla in haine de sarac si nu are masina doar un apartament nici vecinii nu se uita la el.

| Drimmero a răspuns:

Si eu care aveam de gand sa ma apuc serios de sala, sa imi fac programul destul de intens, dar daca fetelor nu le plac 'muschiulosii' deja m-am intristat. Aia e, raman pe bere si chipsuri, butoiul trebuie intretinut pentru rezultate de durata.

Daca e sa te iei dupa un anumit esantion vei auzi multe raspunsuri, multe preferinte, adica e o referinta foarta mare, fii doar tu, daca te simti confortabil si cu burta si cu muschi, dar si slab de iti numeri coastele e tot ce conteaza, nu conteaza ce vor ele, adica asa ar trebui gandit, scopul e sa te simti bine. Evident ca un corp cat mai lucrat si definit e cam tiparul masculin, cu umerii lati si soldurile ingustate, gen triunghi intors e cel mai barbatesc tipar dar sunt multe tipare si la noi. Nu te astepta sa auzi acelasi lucru de la toate raspunsurile, vor varia.

| Celcestietot a răspuns:

Nu este o regula.

| Emma30555 a răspuns:

Da, un tip prea musculos nu e pe gustul tuturor. Bărbații nu trebuie sa aibă fund mare, fetele se uita per ansamblu sa aibă un corp armonios, nu ne interesează ceva anume, suntem diferiți...

| Heraclit a răspuns:

Posibil sa ai dreptate si sa nu le pese asa mult daca esti buffed, dar oricum un barbat adevarat nu merge la sala pentru femei.

Dezvolta-ti corpul pentru tine si nu pentru altii. Nu muschii conteaza ci durerea pe care o investesti in ceva ce te implineste fizic.