Te asteptai sa isi lase barbatul pentru tine? Femeile nu prea fac asta cand au amanti mai tineri. De fapt nu are nicio relevanta ca ai specificat varsta ei daca nu ai spus si ce varsta ai tu.
Acum vezi-ti de treaba ta ca daca o sa continui sa o parasti la barbate-su o sa aveti amandoi de suferit, s-ar putea sa te alegi cu o corectie. Asa ca lasa-i in pace. Schimba-ti cartela, dar mai intai vorbeste cu respectiva sa nu mai deschideti acest subiect.
Eu am 24 barbatul ei tot ma suna imi zice daca nu zic adevarul o sa imi distruga viata eu ma fac ca nu stiu nimic
Pai nu ii mai raspunde. Ala te cunoaste personal?
Nu ma stie personal.
Atunci vezi-ti de treaba ta.
Ar fii de preferat sa nu ii spun nimic despre relatia noastra la barbatul ei, asa-i? iti dai seama ca as baga divort in casa lor.
Deci ai umblat cu o femeie de 38 de ani care are 3 fete, una de 18 ani si alta de 38n de ani, frumos, deci femeia are fata de varsta ei, e bun si asa rau
Alta poveste nu ai gasit nu te pricepi deloc, nu prea ai imaginatie.Deci femeia din stau X sia deschis si firma de catering, frumos.Dar ce inseamna catering?
O fata de 18 ani si una de 24 de ani are, ea are 38 de ani.
Mai citeste intrebarea ta odata, tu ai scris femeie 38 de ani cu 2 fete de 18 si 38 de ani.Nu eu am scris,tu ai scris.
Legat daca sa sui ori nu, odata ce ai inceput du-te pana la capat, zii omului ce face nevastasa, cu ce se ocupa, ca sigur si-a gasit alt mascult mai bun ca tine cu alte cuvinte tea inlocuit, bag mana in foc
deci barbatusau nu stie ce poama are la usa lui.Tu daca spui ca are 2 fete bagate frate pe aia de 24 de ani daca zici ca are una de 24. poate o semana cu maicasa si aia
Deci eu i-as zice omului, las suna cu nr ascuns si i-as zice.Nu are ceti face nevastasa,nu poate sa te dea in judecata ca iai traso,apoi ai spus lu barbatusau.
Dar aia care filmeaza,ai vazut la tv,ii prind pe unia in fapt, aia is straini, de ce nu-i da nimeni in judecata?
Daca femeie ii place sa si-o traga cu altii, ori poate barbatusau nu o multumeste, atunci sa divorteze frate, sa divorteze si dupa sa si-o traga cu cine doreste.Barbatusau pe ce post este de papagal sau ce? Asta e bataie de joc,inteleg nu te potrivesti,nu poti sa stai asa, atunci divorteaza, du-te in drumul tau, cauta unu cu care te potrivesti nu? Iti dai seama ca pe ala il rade lumea, sigur vecinii stiu ce face nevastasa, sa fim seriosi.Mai bine stau singur decat cu o asa femeie.
Deci stai linistit ca nu ai facut nimic rau,daca divorteaza nu divorteaza din cauza ta,nu tu ai fortat-o,asa este ea,ca esti tu ca e altul ea tot asta va face, deci e vina ei, sau e vina ambilor ca s-au bagat intr'o relatie aiurea, nu se potrivesc, a mai facut si copii.
Hai sa zic daca ar fi avut copii mici de cativa ani, mai ziceai ba o sa le fie greu etc.Asa are fete majore eu as d ao in gat fara nici un resentiment, asta nu ca si-o fi gasit pe altul ci asa pentru ce face.Nu esti tu politist, sau judecator sa judeci dar ai fost prins in jocul ei, asa ca dai un anonim lu barbatusau ii spui cu ce se ocupa nevastasa si dupa iti vezi de drum.
Ala sa faca ce crede, ce vrea.Alta era treaba daca tu doara ai fi stiut, adica sa o stii, sa iti zica cineva uite asta se freaca cu altul si are barbat acasa.In cazul asta da nu te bagi ca nu te priveste pe tine direct, nu ai fost implicat tu personal.
Spune-mi un mesaj asa cum i-as spune tu astept, asa cu cuvintele tale cum i-ai pune tu daca ai vorbi cu el? Ce i-as spune? ca sa inteleaga omu.
Sa zic eu ce as spune? As suna cu nr ascuns, normal si i-as spune-Uite eu o cunosoc pe nevsta ta, adica am avut o relatie cu ea, nu am stiut ca e maritata, apoi am aflat, iar acum ma simt dator sa iti zic chestia asta pentru ca nu este corect ce face nevasta ta, adica ca te inseala.Am spus ca e ok sa iti zic eu, odata ce am fost implicat.Nu vreau sa ma pui marotr, sau alte chestii de genul asta, am considerat ca e bine sa stii, atat tot.Numa bine si ai grija ce faci.La revedere.Cam asta i-as zice.
Am citit ca un american la fel a facut, la agatat o tipa au facut sex, ala acasa la aia a aflat ca ea are prieten, sau ce avea.omu inainte sa plece s-a dus la baie,a scris un bilet si la pus sub capacu de la toaleta ala cand a ridicat capacu l-a vazut,omu i-a explicat asa simplu,frate imi pare rau prietena ta a fost cu mine, bla bla am zis sa stii cum sta treaba.
Acum astia ce spui tu nu stiu cum o sa reactioneze, poate ca tipa o sa nege, sa faca ce vrea, barbatusau sa creada ce vrea si el, tu ti-ai facut datoria si de om si de mascul
Asta insena pentru tine sa fii mascul? Sa te porti ca o curvulita? Ce te intereseaza pe tine daca e maritata si ce relatie area ea? Zi merci ca s-a uitat la tine! Cand barbatii inseala si curvulitele vor sa i strice casa la fel gandesti? Numai frustratii procedeaza asa.
Stai putin ca vad ca tu generalizezi total aiurea. Eu nu sunt genu de om care sa insele 1 la mana.Si 2 la mana sunt o persoana care nu ii place sa fie folosita ca nu sunt o jucarie de plus si dupa ma arunci. Adica ea vrea sa iasa curata din aceasta relatie fara nici un motiv sau o explicatie pur si simplu rupi asa o relatie pentru ca asa vrei tu? Adica pana sa nu iti deschizi afacerea asta a fost totu lapte si miere si dupa gata ai renuntat? Pai stai asa putin, oare cu noptiile alea pierdute cand nu ma cauta cate 7-8 ore si ma mintea ieftin ca a fost nu stiu pe unde cum ramane? Ea a crezut ca sunt un pusti prost care nu isi da seama, cand ii spuneam adevarul in fata si ii spuneam toate astea de ce imi inchidea telefonul in nas? Sa ne intelegem eu nu am vrut sa fac o familie cu ea asta sa intelegi dar stiu foarte bine ca ea a mai filtrat si in alta parte.
Raspunsul era pentru cel ce iti da sfaturi. Tu esti cam necopt. Daca nu vroiai o familie cu ea de ce sa ii faci rau? Doar din orgoliul tau? Ea s-a folosit dar tu nu? Ti a convenit cand va vedeati si va simteati bine? Tu de ce vrei sa o desparti de barbasu? Vrei sa o iei tu? Nu vrei. Atunci las o in pace. E urat cum ai procedat. Asa fac si fetiscanele care se indragostesc de barbati insurati. Dar macar pe ele le inteleg ca se simt folosite. Tu de ce te simti draga folosit?
Te iubesc, te ador cumpara-mi aia hai sa mergem acolo daca tot esti la mall ia-mi aia fa aia. Daca ma iubea cum spunea ea nu renunta asa usor la mine dar a renuntat prea usor din punctul meu de vedere intelegi, si eu de asta vreau sa ii spun tot la sotul ei pentru ca sa sufere si ea cum am suferit eu ca m-a lasat asa in ceata.
Razbunarea nu schimba cu nimic. Razbunarea nu e pentru cei puternici. Iti inteleg suferinta dar nu as face ca tine. Fiecare plateste pentru faptele sale. Lasa viata sa le rezolve. Mai bine uita tot si mergi mai feparte asa vei fii mai linistit si mai fericit. Nu merita
Ai dreptate oricum nu rezolv nimic dacai i spun ceva, dar iti spun ce am aflat de curand ea si-a deschis afacere catering i-a mers 1 saptamana acum cam scartaie si este problema ca deja daca in 7 zile nu mai merge ce sa zic urat asa, sau sa fie de la Dumnezeu? ca si-a batut joc de sotul ei?
Daca asta inseamna pentru mine sa fiu mascul? Da asta inseamna sa fii OM, adica barbatusau pe ce post este? Femeie buna, daca iti place azi cu unu maine cu altul nu te mai marita, nu-ti bate joc tu de cineva ca asa vrei tu.Stai singura, freacate cu cine doresti cand doresti, nimeni nu o sa aiba nimic cu tine.Cam asta este rationamentu, daca pricepi.Deci eu nu tin cu baiatul asta, ca la lasat cu buza umflata, eu spun ca acea femeie trebuie sa isi vada de familia ei, iar daca ea sa incurcat cu baiatul asta, eu de as fi in locul lui as da-o in gat, sa o satur.Stai acasa,te mariti,faci copii,stai langa barbatutau,ce cauti soro cu altii? Oooo normal ca tii partea la femei,eu nu tin partea nimanui,dar corect si cinstit asa este cum am spus eu,Cineva trebuie sa o dea in gat,barbatusau trebuie sa afle ce tine la usa lui,nu se poate sa iti bati joc de cineva in halu asta indiferent cum este acel om.Ok inteleg nu iti mai place de el,nu stiu si eu te mai satsface,etc divorteaza draga,du-te pe drumul tau, fii cinstita cu acel barbat.
Sa te intreb ceva asa ca idee. Daca tu ai un tip si ala si-o trage azi cu una maine cu alta este ok? Adica pentru tine nu conteaza sa inteleg? Uite asa sa te tina pe tine acolo de umplutura, sa-i faci mancare, sa speli, curatenie ectc si el sa si-o traga cu altele ce zici? Asa ziceam si eu, o sa fii terminata deci nu mai tine tu partea unor femei care isi bat joc de barbatii lor.Deci sa fii mascul,sa fii om asta inseamna, sa respecti pe cel care sta linga tine, nu sati bati tu joc de el.
Ce casa sai strice? Din cate am inteles fetele lor sunt deja majore, deci nu vad ce casa mai este aia, cand femeia si-o trage in toate directiile daca tu numesti aia casa e bun, probabil asa faci si tu
O las să mai treacă ceva timp și după îi arunc la bărbatul ei pozele în față să vadă ce are la casa lui îi dau iluzia ei că eu m-am liniștit și să vezi șoc după
Eu nu sunt de acord cu datul in gat cum spui tu. Nu suport turnatorii si paraciosii. Fiecare cuplu, mariaj care tine de ani de zile tinde sa mai aiba momente critice, vulnerabile, poate el greseste sau ea, e pacat sa se desparta, poate inca se iubesc dar rutina problemele mai duc la greseli. Noi nu suntem judecatori, nu judecam noi oamenii sa le dam verdictul si pedeapsa, viata are grija. Nu mi place sa ma bag im problemele altora. Nu ma intereseaza. Am grija la faptele mele nu ale altora. Nu sunt de acord ca principiu cu inselatul dar nu sunt de acord nici sa pandesc pe cineva fie ea femeie sau fie barbat si apoi sa ma duc sa pårasc. E urat.
Da cand a venit la mine si vroia doar sex cu mine cum a fost? Eu am urmarit-o si merge si in alta parte cu altcineva ea nu stie asta da am poze cand intra in bloc si cand iesea insotita de respectivul deci ce vorbim aici femeiea este curva batrana.
Tocmai am spus mai devreme ca nu mi plac turnatorii. Dar fi atent ca ai o problema daca ai ajuns sa urmaresti o persoana. Nu e bine sa faci obsesii. Eu iti dau sfaturi pentru binele tau nu intelege ca tin cu cineva in povestea asta. Tu oricum faci ce crezi.
Cine ce a zis de pandit si dat in gat ce spui tu? Vad cauti sa o dai la intors acum.Citeste ce am scris,am spus Daca ad i fost in locul baiatului astuia ok? Deci nu ma duc eu sa pandesc,ori sa dau lumea in gat,mai ales daca nu am fost,nu sunt eu implicat in ceva.Dar atunci cand esti implicat,deja esti implicat,deci poti sa faci chestia asta.
Ce ar fi,treci pe linga un magazin,vezi pe unia ca sparg si fura,tu ce faci treci asa mai departe? Pai asa si faci,spui ca nu-i treaba ta dar a cui treaba este? Ca un cetatean normal, cinstit, si ce mai vrei tu, trebuie sa faci ce trebuie facut, adica sa suni la politie daca vezi, ori sa spui lui barbatusau in cazul asta daca o vezi ce face.Nui treaba ta,dar treaba ta care este? A spus cineva de judecati? Nu judeci pe nimeni, lasi pe ala in masura s-o faca, tu doara spui ce vezi si nu ti se pare normal.
Al dracu, dar va place sa stati pe sant la barfe, sa barfiti, uiteo pe aia curva dreacu uiteo pe ailanta si-o trage cu toti si etc.Asta va place la nebunie
plus de asta va uitati la tv, va place la nebunie cand vedeti fufe de astea gen asistente, vai ce as vrea si eu sa ajung asistenta
de aia va place, de aia si va acoperiti una pe alta.
Na spus nimeni sa te duci cu 15 barbati, e fix treaba ta, dar nu ma baga si pe mine, adica nu-ti bate joc de mine.Cum este cazul baiatului astuia, ea nu avea bani dar il punea pe el sai cumpere una alta, asta si cu minciuni.Inteleg vre sa tio tragi ca iti place,dar fii cinstita,zii amantului frate eu de asta am nevoie, nu bagam sentimente, doar ne facem treaba si atat.
Dar nu unele vai ce te iubesc cum poti sa spui asemenea chestii
lu barbatusau cei zicea oare acasa?
E bun ca ea iubeste pe toti doar ca trebuie sa isi aleaga barbatii, pentru ca dupa cum observi sunt unia care au un altfel de comportament, adica sunt barbati si femei care vor de la o relatie numai persoana aia, cat sta cu ea doara cu el sa stea sau invers.Sunt care accepta las ca se duce ea,ma duc si eu,treaba e buna
deci ea barbati de genu asta ar trebuie sa caute.
In sf vorba multa saracia femeiei,scuze romanului voiam sa zic,pfff a omului de fapt
Deci datu in gat nu este numit respectivu turnator,este numit om normal,asa ar trebuie sa faca toti oamenii,sa fie turnatori.
Turnatori erau cei din sistemul ala dictatorial,in care iti erau interize drepturi,iar daca cumva comentai asa pe la spate,se gasea cate unu sa te dea in gat aia da,ala se numea turnator,asta pentru ca nu era ceva firesc,nu e normal ca cineva sa iti ingradeasca libertatile.
Dar cand vezi pe careva ca fura,ca stiu si eu face scandal,face mizerie, asta este de datoria ta, deci atentie datoria ta sa suni politia, ori pe cei in drept sa ia masuri.
In cazul asta suni pe barbatusau uite ba ce face femeia ta, tu ce pazesti pepeni
ori poate ca omu merge cu ea pe incredere, dar uite si tu in cine sa ai incredere
Deci nu e nimic urat.Sa iti mai zic ceva.Sa zic ai fi vecina cu familia asta ok? Tu o vezi pe ea ce face. taci din gura, te faci ca nu vezi.Barbatusau afla apoi, afla ca si tu stiai dar ai tacut.Cum crezi ca se va uita barbatu ala la tine? Sa nu spui ca o sa-ti dea si premiu pentru asta.
Deci eu nu pandesc ca nu am pe cine sau de ce.Baiatu asta poate in schimb sa o spuna, deci fara sa pandeasca .
Ori eu as santajao o sa vii apoi sa spui ca nu-i frumos.Ok nu-i frumos dar pentru ea a fost frumos sa vina la el? Deci voi femeile luati doara ce va convine voua, restul e urat e naspa, dar ce faceti voi altora nu se pune
TU faci cum crezi.Dar daca spui ca deja nu-i mai merge cu magazinu ei sau ce are, stai linistit ca te cauta ea dupa
Asa ca mai asteapta cum spui, apoi suni pe ala ce la radio ala ce facea farse
ii spui frate am pe una ma cheama sa-i dau taragoate
frate am lesinat de ras cu ala cu taragoatele lui
sau nuna la ala si fai o farsa ceva, nu stiu se gandeste ala la ceva chestie, dupa ala ii zice lu barbatusau o sa-i zica tu esti Nelu? Da eu sunt.Stii ca nevasta ta primeste taragoate de la Ilie? Vai cum asa, cand unde
il omor, il joc in picioare
dar cine esti tu? Cum cine sunt, sunt sotul lui nevastamea
Ba am lesinat cu asta pe bune.
Pai astazi a schimbat meniu la firma de catering )))) nu ma mai cauta asta dupa ce i-am spus la sotul ei si la fetele ei
Nu l a obligat nimeni sa se combine cu femeie maritata si cu asa diferenta de varsta. Si lui i-a convenit relatia. Si el a avut interesele lui, mai ales ca femeia avea si bani. Daca femeia asta era barbat si tipul asta era femeie tot asa gandeai sau ai fi judecat o pe amanta? Gandeste te bine. De ce sa te incurci cu oameni casatoriti? Ca sa i santajezi? Adevarul este ca voi nu sunteti suficienti de maturi... Nu este vorba de infractiune aici. Tot turnator te numesti cand te bagi in relatia cuiva. Tu nu ai facut niciodata nimic ce nu vroiai sa se afle? Gandeste te la ceva minor. Sunt atatea lucruri pe care le facem sau le spunem si apoi le regretam. Nu putem arunca cu piatra cand nici noi nu suntem perfecti. E treaba lor ce fac, probabil sotul ei o va ierta caci ma indoiesc ca poti insela pe cineva si acel om sa nu aiba nici o banuiala daca relatia dureaza de ceva timp
Nu e totul alb sau negru
Vezi ti de treaba si lasa femeia in pace caci nu castigi nimic daca ii creezi probleme. In schimb s ar putea razbuna atat ea cat si sotul ei pe tine. Ce castigi tu daca ei se cearta? Nimic, doar probleme. In plus nu e frumos, daca a ti avut o relatie, tine pentru tine. Vezi ti de viata ta si treci peste. Oricum ai spus destul de acum lasa lucrurile in voia lor.
Eu sunt de parere ca acel om ar trebui sa stie ce femeie are acasa. Tie ti-ar placea sa fi in locul acelui barbat si sa nu sti nimic?
Daca va afla, va fi alegerea lui ce va face mai departe, daca va vrea sa ramana langa ea sau nu. Chiar si daca s-ar ajunge la divort, macar asa poate vor avea amandoi ceva de invatat din asta sau nu, cine stie. Tu spui ca nu vrei sa destrami aceasta familie, dar tu deja ai facut asta cand ai ales sa o sprijini pe acea femeie in greseala ei. Frumos si bine ar fi sa iti asumi responsabilitatea si sa ii spui acelui barbat cele intamplate.
Ea mi-a spus daca ca imi poate face rau daca nu termin cu astea si sa ii spun lui tot ce a fost intre noi doi daca el ar afla ar baga divort plus de asta ca ea si-a inceput o afacere, de unde stiu eu ca ea nu ar pune pe 2-3 sa ma rupa cu bataia cand ies din casa? mi-a spus ca merge la politie pentru hartuire si ca are relatii si cunoaste multa lume + de asta eu am si 2 ani cu suspendare pentru complicitate la un furt minor. oare nu as complica lucruriile daca mi-ar face plangere? cica am hartuito prietenu a lu fatasa ii politai si poate cu relatiile aluia sa imi faca rau.
Daca ar fi sa ii spun mai bine as alege dupa sarbatori adica de la anul acum iti dai seama ce sarbatori or sa mai aibe ei in familie daca el afla
Ce-i drept din ce spui tu pare a fi o situatie destul de delicata.
Mie imi pare corect ca acel barbat sa stie, dar in acelasi timp din ce spui tu femeia aia ar putea sa iti faca rau. Daca eu as fi in locul tau, parca mi-as asuma riscul, dar asta sunt eu, nu inseamna ca trebuie sa faci la fel. Ai putea la fel de bine si s-a cam rupi orice legatura cu femeia aceia si sa nu ii spui nimic sotului ei. Pana la urma, eu cam cred ca chiar si fara sa ii spui tu ceva, el are avea destule indici care sa ii arate cat de mult il iubeste scumpa lui sotie. Cred ca ar trebui sa te gandesti bine la ce vrei sa faci in legatura cu asta. Macar sper sa fi invatat si tu ceva din intamplarea asta si s-a cam ai grija pe viitor in ce te bagi.