Prin expunerea continua, frica va scadea si va inlocuita ca in cazul meu cu umorul, eu am vazut sute de filme de groaza acum cand le vad ma amuz
Sa arunci un ochi pe TPU cand ai ocazia. Asta te pregateste psihic si vei stii sigur ca in acel gen de filme mai rau de atat nu se poate !
Prin filme horror poti sa obtii un mai bun auto-control, asta daca iti setezi mintea ca,, e doar un film, mie nu o sa mi se intample nimic rau". Repeta-ti asta in cap si o sa ajungi sa nu-ti mai fie frica de asa ceva. Rezultatele o sa se vada si la anumite chestii in viata reala, unde inainte aveai emotii dar acum nu mai ai. Apropo. nu te uita la filme horror de alea scarboase cu mult sange, organe si asa mai departe, pentru ca si eu inchid ochii la asa ceva, nu de frica ci de scarba ce imi este. Niciodata nu am suportat sa vad asa ceva, mi se pare dezgustator.
Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa te confrunți cu ele, să nu mai eviți situațiile care te-ar pune intr-o lumină proastă, care te-ar stresa și să cauți soluții la ele.
anonim_4396 întreabă: